Hoquei patins

06.05.2007 14:00

Per si hi havia algun dubte (8-3)

Carles Cascante

No hi ha hagut sorpresa i el FC Barcelona Sorli Discau ha tornat a ser la millor màquina ofensiva de l’esport rodat i no ha donat opció a un Liceo que ha vist com els de Paüls els han fet 8 gols. Al final, dos gols del Liceo han maquillat el marcador

En un partit sense més història que els gols i el bon joc del Barça, l’equip blaugrana ha superat amb solvència un Liceo que s’ha vist ràpidament sorprès amb el gol matiner de David Páez. El petit dels dos germans que juguen al FC Barcelona ha estat omnipresent en el partit davant el Liceo. Ha marcat dos gols, n’ha donat un altre a Mia Ordeig i ha recuperat moltes boles. L’argentí ha estat aquest diumenge l’autèntic motor d’un Barça que només pensava en una cosa: guanyar. Destacables també han estat els tres minuts del júnior Jordi Ferrer, que fins i tot ha tingut temps de tancar el compte golejador del FC Barcelona Sorli Discau.

El gol matiner trenca els esquemes de Querido

El tècnic portuguès del Liceo, que dijous passat va plantejar un partit marcat per un ritme de joc molt lent, ha vist com tot el seu plantejament queia per terra quan David Páez ha marcat l’1-0 després d’un xut sec que s’ha colat per l’escaire esquerre de la porteria de Jaume Llaverola. Era el minut 3 i el Barça Sorli Discau ja manava. Amb el marcador a favor, els jugadors barcelonistes han baixat un pistó el seu ritme i ha passat a controlar el matx amb comoditat. A manca de 18 minuts per arribar al descans, però, Lamas ha estat objecte d’un penal que ha xutat l’argentí Payero i ha aturat Egurrola en dos temps.

El tram final del primer temps ha servit per comprovar com el Barça tenia perfectament controlat el partit i al seu rival. Amb 11 minuts per davant, primer David Páez i després Miquel Masoliver, aquest últim a manca d’un minut i mig per arribar al descans (3-0).

Allau blaugrana

qm3d7348.JPGA la represa, ha arribat l’huracà blaugrana. Els homes de Quim Paüls han decidit donar espectacle i els gols han estat el millor ingredient per fer gaudir els més de 2.000 afeccionats que s’han donat cita al Palau. Abans, però, Carlitos López ha pogut fer el 4-0, però ha fallat un penal que havia comés la defensa del Liceo. A manca de 23 minuts per al final ha arribat el 4-0, obra de Mia Ordeig després d’una gran assistència de David Páez. Cinc minuts més tard, Miquel Masoliver ha estat el que ha vist porta (5-0).

En el tram final del matx, Carlitos López ha decidit fer-li una mica més la guitza al seu exequip, el Liceo Vodafone. Dos gols del davanter argentí han servit per situar un espectacular 7-0 a l’electrònic del Palau Blaugrana. Amb 7 minuts per jugar-se, el Liceo ha decidit maquillar el marcador. Aprofitant-se del lògic relaxament dels homes de Quim Paüls, Alves, Álvarez i Josama han marcat tres gols davant del solitari gol de Jordi Ferrer, el júnior del Barça que ja podrà dir que ha jugat unes semifinals de la OK Lliga. El proper dimarts, a les 21.00 hores es jugarà el primer partit de la gran final davant el guanyador del tercer partit de l’altra semifinal entre Reus i Noia.

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 8
LICEO VODAFONE, 3

FC Barcelona Sorli Discau (3+5): Egurrola, Panadero, David Páez (2), Masoliver (2) i Borregán –cinc inicial-, J.L. Páez, López (2) i Ordeig (1).

Liceo Vodafone (0+3): Llaverola, Jesús, Payero, Lamas i Alves (1) –cinc inicial-, Álvarez (1) i Josama (1).

Gols: 1-0, David Páez (min. 3); 2-0, David Páez (min. 11); 3-0, Masoliver (min. 24); 4-0, Ordeig (min. 27); 5-0, Masoliver (min. 32); 6-0, Carlos López (min. 35): 7-0, Carlos López (min. 37); 7-1, Alves (min. 42); 8-1, Jordi Ferrer (min. 47); 8-2, Álvarez (min. 49); 8-3, Josama (min. 50).

Àrbitres: Jordi Vidal i Juan Carlos Pérez