Hoquei patins

21.04.2007 20:50

Feina feta (3-4)

El FC Barcelona Sorli Discau ja és a les semifinals del ‘play-off’ al títol de l’OK Lliga. El segon partit davant el Cemex Tenerife ha estat realment espectacular. Gols i moltes ocasions han estat els ingredients d’un matx amb un ritme altíssim.

Malgrat els dos gols que ha marcat el ‘pitxitxi’ de la fase regular de l’OK Lliga, el davanter del conjunt tinerfeny Miquel Àngel Sánchez, el Barça ha sabut portar el ritme del joc i les ocasions. Només una dada que revela la diferència en el primer temps: 35 arribades del Barça per 17 del Tenerife.

Capgiren un marcador advers

Tot i les esfereïdores xifres favorables a l’equip que entrenen Quim Paüls i Sergi Macià, al descans s’ha arribat amb un mínim avantatge (1-2) després de remuntar el gol inicial local de Sánchez. I és que el Tenerife ha sortit molt valent, mentre que el Barça s’ha deixat dominar, però ha sortit ràpid a la contra. El primer gol ha arribat molt ràpid, en el minut 1. Amb l’1-0 en contra, el Barça ha mostrat la seva millor cara i ha anat a pel partit. L’empat ha estat obra de Borregán, que ha rebut una bona passada al punt de penal i, a la mitja volta, ha superat el porter del Cemex Tenerife. Poc després ha arribat el segon gol del FC Barcelona Sorli Discau. Un gran gol, obra de Mia Ordeig, després d’una bona contra conduïda i continuada pel ‘Negro’ Páez i per Beto Borregán.

Borregán, en forma

A la represa, Alberto Borregán ha sabut treure profit d’un penal comés sobre Mia Ordeig i de cullera i a l’escaire ha superat Nicoletti (1-3). Però l’equip illenc no ha donat el seu braç a tòrcer i Creus, de cullera i ras, ha pogut batre Aitor Egurrola. Amb el 2-3 a l’electrònic del pavelló tinerfeny, el ritme de l’equip local ha seguit creixent i l’empat ha arribat. Ha estat gràcies a una contra que ha sabut tancar perfectament el golejador Sánchez. Però a dos minuts per al final, Borregán, que portava uns minuts a la banqueta descansant, ha decidit la classificació per al quadre barcelonista. En l’últim minut, però, Miquel Àngel Sánchez ha enviat una bola al pal.
LA FITXA
CEMEX TENERIFE, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Cemex Tenerife: Nicoletti, Sánchez (2), Creus (1), Burgoa, Casadevall –cinc inicial-, Gil.

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, Panadero, López, Borregán (3) –cinc inicial-, Mia Ordeig (1) i JL ‘Negro’ Páez.

Gols: 1-0, Sánchez (min. 1); 1-1, Borregán (min. 23); 1-2, Mia Ordeig (min. 24); 1-3, Borregán, de penal (min. 29); 2-3, Creus (min. 34); 3-3, Sánchez (min. 46); 3-4, Borregán (min. 48).