Hoquei patins

10.04.2007 10:20

Panadero i Ordeig triomfen a Montreux

Els blaugranes Sergi Panadero i Mia Ordeig es van proclamar aquest dilluns campions de la Copa de les Nacions de Montreux. Els dos jugadors del Barça Sorli Discau han tingut un paper destacat en la consecució del títol.

Sergi Panadero va ser l'autor del gol de la tranquil•litat, del 3-0, el gol que va tancar el compte golejador de l'equip que entrena Carlos Feriche. Amb aquest nou triomf, la selecció espanyola s'ha convertit en el primer combinat que ha aconseguit guanyar per cinquena vegada consecutiva aquest Torneig bianual després de superar Portugal per 3-0 a la final. A més, és la 17a ocasió en tota la història que ho aconsegueix.

Gual obre el marcador

En els primers compassos del matx, Portugal va ser la dominadora del partit, però després d'uns minuts de domini lusità, els Pandero, Ordeig i companyia van començar a espolsar-se’l. De tota manera, no va ser fins a la segona part quan el jugador dels Reus, Marc Gual, va inaugurar el marcador finalitzant una maca triangulació amb Sergi Panadero.

Panadero posa l'espectacle

A partir d'aquest gol, el partit es va obrir. L'equip de Carlos Feriche va buscar llavors la velocitat i el joc al contracop, fet que li va donar èxits. En el minut 33, un xut potent i creuat al segon pal de Marc Gual va sorprendre Carlos Silva i va posar el 2 a 0 a l'electrònic. Ja a dos minuts per al final, Sergi Panadero en un un contra un magistral, va tombar al porter cap a l'esquerra i el va superar amb una mini vaselina al pal curt. Un autèntic golàs que va aixecar als espectadors del seu seient.
Panadero i Gual, els dos grans protagonistes de la final de Montreux
LA FITXA
ESPANYA, 3
PORTUGAL, 0

Espanya: Guillem Trabal, Sergi Panadero (1), Josep Maria Roca, Marc Gual (2), Pedro Gil -cinc inicial, Josep Maria Ordeig, Marc Torra, Romà Bancells, Josep Maria Selva i Sergi Fernández..

Portugal: Carlos Silva, Walter Neves, S. Silva, T. Silva, Ricardo Oliveira – cinc inicial - V. Pinto, R. Ribeira, R. Tiago, T. Resende, R. Silva.

Gols: Segona Part: 1- 0 Marc Gual (Min. 1); 2-0 Marc Gual (Min. 8 ); 3-0 Sergi Panadero (Min. 19)