Hoquei

31.03.2007 23:58

El Bassano serà el rival

El FC Barcelona Sorli Discau ja coneix qui serà el seu rival en la final de la Lliga europea d’hoquei patins. Els blaugranes s’enfrontaran a l’equip amfitrió, el Bassano, que ha eliminat al Roncato Patí Vic per 3-2, en un partit molt tens.

Finalment no hi haurà duel català en la final de la Copa d’Europa d’hoquei patins. L’equip italià del Bassano s’ha desfet del Roncato Patí Vic (3-2) i serà el rival dels homes de Quim Paüls en la final europea (aquest diumenge, a les 19.30 h). Els vigatans s’han avançat en el marcador, però els italians han empatat abans del descans i en la segona, han fet valer la seva experiència per endur-se el partit.

Primera part igualada

El Roncato Patí Vic no ha pogut superar a l’amfitrió i no jugarà la final de la Lliga de Campions contra el Barça. I això que els homes de Ferran Pujalte han estat els primers a marcar, gràcies a un potent xut del capità Josep Maria Roca que ha passat per sota les cames del seu company Quim Pujades i ha sorprès el porter del Bassano. Els italians, però, no han tirat la tovallola i quan restaven sis minuts pel final de la primera part han empatat el partit amb un gol de Viana.

Sentencien amb veterania

A la segona part, el conjunt italià ha fet valer la seva major veterania i el fet de jugar a casa per endur-se la victòria. Només començar la segona, en el minut dos, el Bassano ha marcat el segon gol, mitjançant un gran xut creuat d’Alberto Orlandi. Sis minuts després, els italians han servit una falta ràpidament que ha agafat per sorpresa els d’Osona i Luis Viana ha col•locat el 3-1 amb una gran mitja volta a dins de l’àrea. Ja en l’últim segon del partit el Roncato Patí Vic ha maquillat el marcador amb el seu segon gol, però l’equip que passa a la final és el conjunt italià.