Hoquei patins

25.03.2007 15:41

Protagonisme dels júniors (5-2)

El FC Barcelona Sorli Discau ha guanyat el Grup Castillo Lleida per un clar 5-2. A més, els blaugranes ho han fet amb un clar protagonisme dels jugadors de l’equip júnior, que han agafat el relleu a les figures del primer equip.

L’equip de Quim Paüls ha sumat una nova victòria a l’OK Lliga. Els blaugranes han superat el Grup Castillo Lleida per un clar 5-2, una victòria que els consolida al capdavant de la classificació. Paüls ha reservat a la majoria de jugadors del primer equip de cara a la Final Four, que es disputarà el pròxim cap de setmana a Bassano (Itàlia), però l’equip no se n’ha ressentit especialment i ha acabat golejant. Octavi Tarrés, Josep Maria Ordeig i ‘Carlitos’ López han estat els únics homes de l’equip sènior que han jugat, mentre que la resta de l’equip ha estat formada per jugadors júniors, que no han desaprofitat l’oportunitat per demostrar la seva qualitat.

Domini blaugrana

Els blaugranes han fet un partit molt seriós. Ja en el primer minut de joc Ferrer ha avançat l’equip de Quim Paüls amb un gran gol de contraatac: ha robat la pilota en línia defensiva i després de recórrer tot el camp, ha superat el porter Gascón amb un potent xut creuat. En el minut 10, els visitants han desaprofitat un penal per empatar, però dos minuts més tard no han perdonat i Costa ha col•locat el 1-1 en l’electrònic. En el minut 15, Vergés ha tornat a avançar l’equip barcelonista amb un toc d’habilitat que ha sorprès Gascón,, i en el 18, ‘Carlitos’ López ha establert el 3-1 amb una gran acció d’habilitat aixecant la pilota lluny de l’abast del porter.
Amb el 3-1 en el marcador, Quim Paüls ha aprofitat els últims cinc minuts de la primera part per fer que els quatre homes de pista fossin tots de l’equip júnior, exceptuant el porter Tarrés.

A la segona, la sentencia

A la represa, els visitants han sortit a pel partit i en el minut 29 Costa ha enviat la pilota al pal. Després d’aquest primer avís, el propi Costa ha reduït distàncies amb el segon gol dels lleidatans en el minut 35. Sis minuts més tard, ‘Carlitos’ López ha col•locat el 4-2 després de culminar un gran contraatac amb assistència final de Vergés. Ja en l’últim minut del partit, Ortells ha establert el 5-2 definitiu després d’una gran jugada col•lectiva entre ‘Carlitos’ López, Ferrer i el propi Ortells.
LA FITXA

FCB SORLI DISCAU, 5
GRUP CASTILLO LLEIDA, 2

FCB Sorli Discau: Tarrés, Ortells, Ordeig, Ferrer, Carlitos López -cinc inicial-; Garcia, Pastor, Ripoll, Verges, Coy.
Grup Castillo Lleida: Gascón, Galán, Costa, Giralt, López -cinc inicial-; Marín, Andrés, Robot, Soler.

Gols: 0-1, Ferrer (min. 1); 1-1, Costa (min. 12); 2-1, Verges (min. 15); 3-1, Carlitos López (min. 18); 3-2, Costa (min. 35); 4-2, Carlitos López (min. 41); 5-2, Ortells (min. 49).