Hoquei Patins

17.03.2007 23:41

Fermesa de líder (3-5)

El FC Barcelona Sorli Discau continua intractable a l’OK lliga. Aquest dissabte els blaugranes han superat l’Igualada a domicili per 3-5, en un partit molt obert i on tots dos equips han buscat la victòria.

Els homes de Quim Paüls continuen caminant amb pas ferm en l’OK lliga. La victòria contra l’Igualada (3-5) consolida els blaugranes al capdavant de la classificació, amb sis victòries més que el segon classificat, l’Alnimar Reus Deportiu. Contra els igualadins, setens a la taula, els blaugranes han fet un molt bon partit. L’inici ha estat magnífic i en un obrir i tancar d’ulls els germans Páez ja havien encarrilat el partit amb un gol cadascun. La segona part ha estat més oberta i tots dos equips han anat a pel partit. Els locals s’han col•locat 2-3, però en el tram final Ordeig ha decidit el partit a favor dels blaugranes amb dos gols.

Inici fulgurant

El FC Barcelona Sorli Discau ha sortit molt connectat al partit i ràpidament se li han posat les coses molt de cara. L’inici dels blaugranes ha estat aclaparador i en qüestió de set minuts ja dominaven per 0-2, amb un gol de David Páez i un altre de José Luis Páez. Aquests dos gols han deixat força tocat l’Igualada, que li ha costat reaccionar. Mica en mica, però, els igualadins han anat despertant i han començat a buscar la porteria d’Egurrola, però tots els seus intents per marcar han resultat infructuosos i la primera meitat ha acabat amb domini blaugrana per dos gols.

Segona part oberta

A la represa, tots dos equips han anat a per la victòria i s’ha vist un bon espectacle. Els homes de Quim Paüls han fet el tercer en el minut 2 de la segona, amb un gol obra de Masoliver. Però en un tres i no res els locals han tornat a entrar a dins del partit amb un gol de Busquets i un altre de Montferri. Amb el 2-3, l’afició local ha començat a creure en la remuntada, però els blaugranes no s’han posat nerviosos i han continuat fent el seu joc.

Final elèctric

En els últims tres minuts de partit s’han vist tres gols. Ordeig, clar protagonista en aquest tram final, ha col•locat el 2-4 a favor dels blaugranes. Un minut després l’Igualada reduia diferències mitjançant Bargalló, però llavors un altre cop Ordeig ha tirat per terra la reaciió dels locals amb un altre gol, que li donava la victòria als blaugranes (3-5).
La fitxa
PROINOSA IGUALADA HC, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Proinosa Igualada HC: Bargalló, Caceros, Busquets, Jordi Bargalló, Montferri -cinc inicial-; Edu Fernández, Reventós.

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, David Páez, Panadero, Borregán, José Luis Páez -cinc inicial-; Masoliver, Ordeig, Carlos López.

Gols: 0-1, David Páez (min. 5); 0-2, José Luis Páez (min. 7); 0-3, Masoliver (min. 27); 1-3, Busquets (min. 28); 2-3, Montferri (min. 35); 2-4, Ordeig (min. 47); 3-4, Bargalló (min. 48); 3-5, Ordeig (min. 49).