Hoquei Patins

10.03.2007 21:30

Homenatge i victòria (4-3)

El FC Barcelona Sorli Discau ha sumat una nova victòria a l’OK lliga. Els blaugranes s’han desfet del Liceo Vodafone (4-3), en un partit marcat per la cerimònia prèvia en què els de Quim Paüls han ofert la Copa del Rei a l’afició.

El Barça d’hoquei patins ha guanyat el Liceo Vodafone per 4-3 al Palau Blaugrana, en un enfrontament que reeditava el partit de semifinals de la Copa del Rei que tots dos equips van disputar recentment amb victòria blaugrana per 5-2. Precisament, abans de començar a rodar la pilota pel parquet del Palau, la plantilla del FC Barcelona Sorli Discau ha ofert el títol de Copa del Rei aconseguit la setmana passada a Alcoi a l’afició blaugrana, que ha homenatjat els jugadors amb una sonora ovació.

Domini blaugrana

La primera part del partit ha estat de clar color blaugrana. Els locals han portat la iniciativa des del començament i dos forts llançaments d’Ordeig i David Paéz han servit per posar a prova al porter Llaverola. Tot i això, l’equip que s’ha avançat en el marcador ha estat el Liceo Vodafone, després d’una bona acció de Payero. Un minut després, però, “el Negro” Páez ha empatat el partit gràcies a una gran assistència de Borregán. A partir d’aquí el domini dels blaugrana encara ha estat superior i David Páez, amb un llançament sense gaire angle, i ‘Carlitos’ López, de penal, han col•locat el 3-1 abans del descans.

Segona part espessa

A la represa, el Barça ha sortit amb el mateix cinc amb el qual ha acabat la primera (Egurrola, Ordeig, López i els germans Páez), però la situació ha canviat completament. Els visitants han passat a controlar el partit i han aconseguit empatar a tres: Lamas ha reduït distàncies amb un bon llançament i Payero ha establert l’empat en un gran contraatac, després d’una pèrdua de pilota de Borregán.

La reacció

Amb l’empat, el FC Barcelona Sorli Discau no ha baixat els braços i ha reaccionat. José Luis Páez ha fet una magistral assistència a Panadero i aquest l’ha aprofitat per fer el gol de la victòria dels de Quim Paüls. En els últims minuts el Liceo Vodafone ha buscat l’empat però el Barça s’ha defensat amb ordre.
La fitxa del partit
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
LICEO VODAFONE, 3

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, D. Páez, Panadero, Borregan, José Luis Páez -cinc inicial-; Ferrer, Ordeig, López i Tarrés.

Liceo Vodafone: Llaverola, Lamas, Payero, Alen i Alves -cinc inicial-; Cancela, Gende i Àlvarez.

Gols: 0-1, Payero (16’); 1-1 José Luis Páez (17’); 2-1, David Páez (21’); 3-1 López (25’); 3-2, Lamas (33’); 3-3, Payero (36’); 4-3, Panadero (48’).