24.02.2007 23:45

Derrota intranscendent (4-3)

El Barça Sorli Discau ha encaixat la seva primera derrota (4-3) a la present edició de la Lliga Europea a la pista del Barcelos. Amb la classificació assegurada com a cap de sèrie per a la Final a Quatre, es tracta d’un resultat intranscendent.

El conjunt que entrena Quim Paüls ha perdut la imbatibilitat a la màxima competició europea a la pista del Barcelos portuguès en el que ha estat el darrer partit de la lligueta prèvia. El matx era completament intranscendent per al conjunt blaugrana, que ja es va assegurar la classificació per a la Final a Quatre en la quarta jornada. Segurament pensant en la disputa de la Copa del Rei el pròxim cap de setmana, el tècnic barcelonista ha prescindit d’alguns dels jugadors del primer equip, com és el cas dels germans Páez, Sergi Panadero, Alberto Borregán i Octavi Tarrés.

Bon paper del planter

Cal destacar el bon paper dels jugadors del planter que han participat en aquest partit, molt implicats en tot moment i amb la màxima il•lusió per endur-se una victòria que finalment no ha pogut ser, tot i que, segons ha indicat Quim Paüls, “el nostre equip ha disposat de més oportunitats en un matx que ha estat molt igualtat fins a l’instant final”.

2-1 al descans

El partit no ha començat massa bé per al Barça Sorli Discau, que ha encaixat el primer gol quan només havien transcorregut tres minuts. Félix, en el minut 18, posava el 2-0 al marcador. El segon gol del conjunt portuguès ha fet reaccionar l’equip que entrena Quim Paüls, que mitjançant un gol de Jordi Ferrer ha escurçat les distàncies poc abans del descans.

Molta igualtat

A la represa, el mateix jugador aconseguia l’empat a dos gols. El FC Barcelona Sorli Discau, molt lluitador, disposava de més oportunitats que el seu rival, tot i que no les acabava de concretar. En un matx sempre igualat en el lluminós, Ricardo Oliveira tornava a donar avantatge al Barcelos, tot i que Mia Ordeig responia pocs minuts després. A quatre minuts per al xiulet final, Joao Veira posava el 4-3 definitiu en el marcador.
LES DADES DEL PARTIT
BARCELOS, 4
FCB SORLI DISCAU, 3

Barcelos: Joao Pereira, Resende, Ricardo Oliveira, Claudio, Rafael –cinc inicial, Joao Coeho, Correia, Félix, Joao Veira

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, Jordi Ferrer, Mia Ordeig, Carlos López –cinc inicial-, Gerard Vergés, Marc Coi, Jordi Garcia

Gols: 1-0, Claudio (3’); 2-0, Félix (18’); 2-1, Jordi Ferrer (24’); 2-2, Jordi Ferrer (29’); 3-2, Ricardo Oliveira (39’); 3-3, Mia Ordeig (42’); 4-3, Joao Veira (46’)