El Barça B Intersport, letal al contracop

Handbol formatiu

01.11.2011 09:27

Una setmana més, el filial de l’handbol blaugrana dóna una lliçó de lideratge a la Divisió d’Honor Plata. Els de Toni Gerona es van imposar a domicili al Teucro per 27 a 38, en un partit que van dominar els blaugranes en tot moment.

El Barça B Intersport es va mostrar implacable al seu pas per Pontevedra. Els blaugranes van mostrar ja des dels primers minuts perquè encara no coneixen la derrota des que va començar la temporada. Els de Toni Gerona van aconseguir una renda de sis gols en només dotze minuts, la mateixa amb què van acabar la primera part. El contracop culer, en aquest periode, va ser demolidor.

La segona meitat va presentar el mateix guió. Al Teucro li va costar entrar en el partit, i quan ho intentava, es trobava amb la ràpida resposta blaugrana. Aitor Ariño, amb set gols, i David Balaguer, amb vuit dianes, van ser els jugadors més destacats del Barça B Intersport, així com també el canoner Carlos Molina (5 gols).

Temporada 11-12