El filial es manté amb una victòria ‘in extremis’

Handbol formatiu

26.10.2011 09:11

El filial es manté imbatut amb una victòria ‘in extremis’

Amb una victòria per la mínima davant el Grup Pinta Torrelavega, el Barça B Intersport va aconseguir mantenir-se en el liderat de la Divisió d’Honor Plata. El duel fratricida entre cadets blaugrana es va saldar amb una victòria dels més grans.

H San Cugat – Fundació FCB
El filial blaugrana ja s’ha convertit en el rival a batre a la Divisió d’Honor Plata. Els de Toni Gerona són els únics que compten els partits per victòries en la categoria i són líders destacats a la classificació. Amb intenció de posar fi a aquesta ratxa es va presentar al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper el Grup Pinta Torrelavega. En els primers cinc minuts, els càntabres van aconseguir un parcial d'1-4 que deixava clares les seves aspiracions. Els blaugranes, però, van reaccionar i, al descans, s'hi va arribar amb empat a 14.

En la segona part va continuar la igualtat entre tots dos conjunts. Quan restaven tres minuts per al final, el Grup Pinta va posar-se dos gols per davant, però els blaugranes van capgirar el marcador amb un gol ‘in extremis’ d’Aitor Ariño, i es van imposar amb el definitiu 29 a 28.

El Cadet A guanya el B

Els dos cadets blaugrana, que competeixen en la mateixa categoria, es van veure les cares aquesta jornada. El duel fratricida va acabar amb victòria del Cadet A però amb un resultat més ajustat que els anteriors partits que ha disputat aquesta temporada, 27 a 34. L’Infantil, per la seva banda, continua en la bona línia de resultats, amb una victòria a la pista de La Roca (19-54).