El filial ja és líder en solitari

Handbol formatiu

18.10.2011 10:35

El Barça B Intersport va sumar una nova victòria, que el consolida com a líder en solitari de la Divisió d’Honor Plata. Els blaugranes es van imposar a domicili a l’Ángel Ximénez de Puente Genil en una altra demostració de superioritat.

(Foto: Arxiu FCB)

Després de la cinquena jornada, el filial blaugrana ja s’ha col•locat com a líder destacat de la seva categoria. Els de Toni Gerona han començat de manera imparable aquesta temporada i de moment no han trobat cap rival que els pugui plantar cara. Seguint l’exemple del primer equip, el Barça B Intersport compta els partits per victòries. La cinquena ha estat a la pista de l’Ángel Ximénez de Puente Genil per 23 a 27.

Els blaugranes es van fer amb el domini en el marcador abans del descans. Un parcial 0-4 els donava el control del partit a la primera part (11-13). A la segona, l’avantatge es va anar ampliant fins als sis gols. Tot i l’intent de remuntada dels andalusos, els de Toni Gerona van saber resoldre els minuts finals per matenir l’avantatge i la victòria al seu favor.

Els petits també guanyen

En les categories inferiors es van repetir una setmana més les victòries. El juvenil va continuar en la bona línia i es va imposar al Sant Quirze (36-12). Els dos equips cadets van disputar dues jornades, totes amb resultat satisfactori. El Cadet A es va imposar al Sant Esteve Sesrovires (19-54) i al Granollers (42-27). El Cadet B va fer el mateix amb el Sant Esteve de Palautordera (42-32) i el Sant Quirze (23-47). L’Infantil es va estrenar aquesta temporada imposant-se al Sant Martí Voramar per 22 a 41.