El Barça Intersport escriu el seu guió a Guadalajara (25-40)

28.09.2011 21:59

Quarta victòria en quatre partits de Lliga Asobal del Barça Intersport que ha marcat el ritme de joc des del primer minut fins al final. Una primera part molt seriosa ha tingut continuïtat al segon temps.

QUABIT BM GUADALAJARA, 25
FC BARCELONA INTERSPORT, 40

Quabit BM Guadalajara (11+14): Oliva
(Gómez), Parra (2), Basmalis (3), Epeldegui (1), De la Salud (4), Rudovic (4), Valles () –set inicial -, Reig (8), Fontenla (-), De la Rubia (2), Chyro (1)

FC Barcelona Intersport (23+17): Saric (Sjöstrand), García (5), Tomás (9), Sorhaindo (4), Jernemyr (-), Morros (-), Igropulo (3) – set inicial – Noddesbo (5), Entrerríos (3), Sarmiento (3), Nagy (2), Aguirrezabalaga (3), Rutenka (3)

Parcials (cada cinc minuts): 1-4, 4-7, 6-12, 7-16, 9-19, 11-23 (descans), 12-28, 15-31, 18-34, 20-36, 22-38, 25-40 (final)

Àrbitres: Moyano Prieto i Merino Mori. Han exclòs Rudovic i Chyro del Quabit BM Guadalajara i Jernemyr, Nagy i Morros per part del FC Barcelona Intersport.

Després del petit ‘ensurt’ que l’equip blaugrana va tenir diumenge contra el Port Sagunt, jugant una primera part excel•lent i afluixant un pèl al segon temps, el Barça Intersport ha volgut recuperar les millors sensacions i certificar un triomf sòlid i regular durant els 60 minuts. El Quabit BM Guadalajara ha estat el que ha rebut el correctiu d’un partit dominat totalment pels culers, i que els ha donat la quarta victòria a la Lliga Asobal, consolidant el lideratge una setmana més.

Molta velocitat

Els homes de Xavi Pascual han marcat el ritme de joc. Amb Daniel Saric avortant els intents del Guadalajara per obrir el marcador, la rapidesa als contracops, molt ben executats per tots els jugadors, han obert una escletxa que ja semblava un abisme tot i que només havien passat tres minuts de partit (1-3). El Guadalajara ha necessitat més que encert per superar la defensa blaugrana. L’actitud i activitat dels blaugranes ha estat superba. Des de l’extrem, Víctor Tomás (9 gols) feia sang sobre Jorge Oliva, que es desesperava.

Un parcial de 0-5 a la meitat del període ha suposat una altra estrebada blaugrana (7-18). Igropulo, Nagy i Noddesbo han firmat gols de gran plasticitat i contundència.

Rutenka també ha col•laborat, assistint sobre Noddesbo per fer el 9-20, i per tancar la primera part amb un 11-23.

Implacables

A la segona part, canvi de porter – ha entrat Sjöstrand per Saric – i pràcticament també relleu d’equip a la pista però mateixes sensacions. Els blaugranes no s’han conformat amb el resultat. Precisament, alliçonats després del partit de diumenge, el Barça Intersport ha obert el segon període amb un parcial de 0-4.

La diferència ha arribat fins als 18 gols (22-40) a la recta final.

Només l’aparició d’un efectiu Eduardo Reig ha revifat els ànims de l’afició castellana, esperonant les accions del seu jugador. Reig, que ha acabat amb vuit gols, ha marcat el definitiu 25-40, amb el rellotge a zero i des dels 7 metres.