Debut amb victòria del filial

Handbol formatiu

19.09.2011 09:39

El Barça B Intersport va debutar amb una sòlida victòria per 22 a 34 a la pista de l’Alcobendas. El segon equip blaugrana manté el bon nivell de la temporada anterior, quan va finalitzar sisè.

Aitor Ariño, un dels homenatjats a Alcobendas per la plata al Mundial juvenil. (Foto: Arxiu FCB)

Homenatge als subcampions juvenils
Abans del partit, l’Alcobendas va fer entrega de les insígnies d’or del club als subcampions del món juvenil, tres de l’equip madrileny i tres del blaugrana. Aitor Ariño, Víctor Sáez i Joan Amigó van ser els jugadors del Barça B Intersport homenatjats en l’acte.
El filial de Toni Gerona començava la seva segona temporada a Divisió d’Honor Plata a la pista d’un dels equips que acaben de baixar d’Asobal, l’Alcobendas. Els júniors blaugrana, però, no es van deixar intimidar i van jugar un partit sòlid i efectiu. Dominant el marcador des del principi, els blaugranes van arribar al descans amb sis gols d’avantatge.

Brillant actuació de Corrales

La gran intervenció sota pals de Rodrigo Corrales va ser clau en la victòria blaugrana. Les seves aturades davant els contraatacs madrilenys van marcar l’enfrontament des de l’inici. A la segona part, l’Alcobendas van sortir amb més força, però no van aconseguir frenar un Barça B Intersport sòlid i equilibrat amb les aspiracions intactes.

La propera jornada, els nois de Toni Gerona jugaran el primer partit a casa. Serà dijous a les 17 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Toledo, un altre dels equips que procedeixen de l’Asobal.