El Barça Intersport segueix amb pas ferm (23-35)

18.09.2011 14:22

Llorenç Tarrés

El Barça Intersport ha superat amb relativa comoditat la visita a la pista de l’Helvetia Anaitasuna i ha sumat la segona victòria a l’Asobal. Els blaugranes han resolt el partit en un molt bon primer temps.

La fitxa del partit
HELVETIA ANAITASUNA, 23
FC BARCELONA INTERSPORT, 35

Helvetia Anaitasuna (10+13):
Alejandro (Matías), Reig (2), Montávez (2), Borragán (3), Goñi (1), Pocholo (5), Bernatonis (4), Latorre, Cancio (3), Ragot (1), Paco López (1), Carvajal i Redondo (1).

FC Barcelona Barcelona (19+16): Saric (Corrales), Sorhaindo (2), Ugalde (9), Jermenyr, Rocas (6), Viran Morros (1), Igropulo (2), Sarmiento (3), Rutenka (3), Oneto (2), Nagy (4), Mikel (2) i Entrerríos (1).

Parcials cada cinc minuts: 1-2, 1-5, 3-9, 5-12, 8-16, 11-19 (descans), 14-21, 16-25, 18-27, 20-29, 22-32, 23-35 (final).

Àrbitres: Fernández i Rodríguez.

Tot i l’ambientàs de La Catedral, el Barça Intersport no ha donat marge a la sorpresa i ha superat l’Helvetia Anaitasuna, un dels equips que aquesta temporada promet donar guerra a partir de la seva enorme il·lusió per tornar a la màxima categoria. S’esperava amb molta emoció el debut del conjunt de Pamplona a l’Asobal, 28 anys després, però els de Xavi Pascual han refredat l’ambient amb una victòria molt sòlida.

Els blaugranes han resolt el compromís en un bon primer temps, que ha acabat amb un marcador de 10-19. Sempre per davant, els de Xavi Pascual han mantingut el seu rival a diversos cossos de distància. Els locals han marcat en el seu primer atac, però la resposta ha estat contundent: parcial de 0-5, amb bona defensa, opcions de córrer al contraatac i alt percentatge d’encert.

A la represa, l’equip blaugrana ha mantingut el seu domini, tot i alguns minuts de més dificultat, arribant a posar-se deu gols per davant quan només quedaven cinc minuts per a l'acabament del partit (22-32). Al final, una victòria per dotze gols de diferència que el manté en el lloc més alt de la taula, empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid, el BM Aragó i el Conca, els altres tres equips que fins ara han sumat les dues victòries en les dues jornades que s'han disputat.

2011-05-07_FCB_BORGES_-_REALE_ADEMAR_019.jpgPascual: “Hem jugat molt concentrats”

Al final del partit, Xavi Pascual ha destacat la molt bona primera meitat de l’equip: “Hem jugat molt concentrats, en la línia de la setmana passada; concentrats, amb bona defensa i encert en l’atac. Estic molt content pel rendiment de l’equip”.

El tècnic blaugrana sap que actuacions com la d’avui en escenaris com el pavelló d’Anaitasuna tenen un gran valor: “És un camp històric i hem mostrat el nostre potencial”. Pascual, finalment, ha parlat de la bona línia de l’equip, sempre ascendent: “Ens trobem en un moment important de la temporada, en què no podem perdre, però els rivals també ens pressionen molt. Hem fet un pas més i espero que seguirem en aquesta línia”.