Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els tècnics es fan amics de l’handbol


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.09.2011 16:54

Els tècnics es fan amics de l’handbol

www.fcbarcelona.cat


Els tècnics del FC Barcelona Intersport ja tenen el seu carnet d’‘Amics de l’handbol’ per a aquesta temporada. Xavi Pascual i el seu ‘staff’ han passat per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista per fer-se el carnet i donar suport a la iniciativa.


L'staff del Barça Intersport, amb el seu carnet d' 'Amics de l'handbol' Foto:Àlex Caparrós-FCB
L'staff del Barça Intersport, amb el seu carnet d' 'Amics de l'handbol' Foto:Àlex Caparrós-FCB

Fes-te ‘Amic de l’handbol’
Els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d’handbol al Palau, però si són autèntics fans de l’handbol i volen gaudir del mateix seient tota la temporada, estalviar-se les cues a taquilles i tenir el seient garantit sigui quin sigui el partit, poden ser abonats a l’handbol per només 60 €. Els socis ja abonats al bàsquet gaudeixen d’un 25% de descompte addicional en l’abonament d’handbol (45 €). Els aficionats a l’handbol que no siguin socis, poden abonar-se per un preu de 70 €. Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l’OAB.

D’aquesta manera, els tècnics i membres de l’‘staff’ del Barça Intersport donen suport a la nova campanya d’abonaments a les seccions del Palau, que permet abonar-se de manera individual a cada esport, sense la necessitat de ser soci i a un preu molt atractiu.

“El suport del públic és fonamental per a nosaltres”

Amb aquestes paraules es referia Xavi Pascual a la importància d’aconseguir el màxim de suport al Palau Blaugrana. Tal com també van destacar els jugadors del Barça Intersport, que dies enrere es van fer també ‘Amics de l’handbol’, per Pascual “un Palau ple és un punt més per a nosaltres”.

2011-09-08_STAFF_FCB_INTERSPORT_AMICS_DE_LxHANDBOL_001.jpgA més de Pascual, el segon entrenador Toni Rubiella, el tercer tècnic Oliver Roy, l’entrenador de porters, Roger Font, el delegat Salvador Canals, el metge Josep Antoni Gutiérrez i el ‘fisio’ Sebastià Salas, també s’han fet el carnet per a aquesta temporada.

Missió Palau ple

Notícies Handbol


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana