El FCB Intersport s’encalla al segon temps (33-26)

El Barça Intersport s’encalla al segon temps (33-26)

L’Atlètic de Madrid ha revalidat la Supercopa en la seva posada de llarg. L’ex Ciudad Real ha recuperat l’handbol a Madrid i ho ha fet amb el primer títol de la temporada contra un Barça Intersport desaparegut al segon temps.

FC BARCELONA INTERSPORT, 26

Atlètic de Madrid (13+20):
Sterbik (Hombrados), Kallman (2), Guardiola (-), Markussen (6), Aguinagalde (6), Ábalo (2), Chema (1) -set inicial– Cañellas (4) (2), Jurkiewicz (-), Entrerrios (1), Dinart (-), Lazarov (6), Fernández (2), Rodriguez (3), Parrondo (1), Davis (-).

FC Barcelona Intersport (10+16): Saric, Noddesbo (4), Juanín (1), Entrerríos (-), Sorhaindo (1), Nagy (-), Jernemyr (-) -set inicial – Tomás (-), Sarmiento (3), Ugalde (2), Aguirrezabalaga (2), Rutenka (5) Rocas (3), Morros (1), Igropulo (4)

Parcials (cada cinc minuts): 2-2, 4-3, 5-4, 6-6, 9-8, 13-10 (descans); 18-12, 20-14, 25-17, 28-19, 30-23

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón. Han exclòs García Parrondo (ATM) i Tomás (FCB)

Moltes coses en joc. Més que un títol de Supercopa. L’orgull ferit dels de Talant Duixebàiev després de perdre la Champions fa poc més de tres mesos encara pesa com la pressió per un debut sota uns altres colors. L’Atlètic de Madrid buscava una victòria balsàmica després d’un estiu dur en què ha vist les orelles al llop d’una possible desaparició. El Barça Intersport, amb volum de pretemporada, s’ha vist arrossegat per tota aquesta tensió acumulada en una segona part superat i desdibuixat en totes les facetes del joc. L’Atlètic revalida la Supercopa que la temporada passada va celebrar el Ciudad Real a Còrdova contra els blaugranes.

D’altra banda, el primer títol de la temporada s’ha presentat força desigual. Vistalegre ha respost en l’estrena de l’Atlètico de Madrid Balonmano. Els colors blanc i vermells han inundat 11.963 localitats del pavelló madrileny –rècord d’assistència en un partit Asobal -. Abans de començar el partit també hi ha hagut temps per a la història. Cecilio ha vist penjada la samarreta amb el seu dorsal número 3, que ja quedarà en la memòria col•lectiva d’aquest esport.

Sterbik marca el camí

La temporada acaba de començar i els equips han d’ajustar moltes coses. Julen Aguinagalde ha trobat algun punt fluix en la defensa blaugrana per marcar el primer gol de l’Atlètic de Madrid en aquesta nova etapa. El Barça Intersport ha rectificat ràpidament.

FCB-ATM_2.jpgEl partit s’ha mogut en un joc d’alternatives, marcat, això sí, per la falta d’aquell punt de fluïdesa que dóna el treball diari. Aquí és on han tret profit els porters, sent més ràpids de reflexos que els atacants. Arpad Sterbik ha començat un recital d’aturades, al qual s’hi ha afegit Daniel Saric.

El duel de titans ha continuat. Viran Morros ha esperonat els seus nous companys amb un crit després de marcar el 5-5. El lateral s’ha estrenat de blaugrana davant del seu exequip. Però encara quedava molt per jugar. A més del bon paper de Sterbik, Aguinagalde i Cañellas han encadenat un parell de gols cadascú per obrir la primera escletxa en el marcador. Només han estat dos gols, però des de la banqueta blaugrana els han vist significatius. El 13-10 de Lazarov ha obligat Xavi Pascual a demanar minut a falta de 17 segons per al descans. El resultat no s’ha mogut fins a començar la segona part.

Caiguda en barrina

I a la represa els madrilenys han anat a barraca. Amb una defensa duríssima, els de Duixebàiev han obert una escletxa perillosa. El Barça s’ha vist amb sis gols de diferència en contra en menys de cinc minuts. Pascual no ha pogut deixar passar més temps i ha aturat el joc. Però la sagnia ha estat un pèl pitjor amb el 19-12 marcat pel jove Markussen i el 21-14 sumat des dels 7 metres per Joan Cañellas. Les sensacions no milloraven.

Amb una renda en contra de 10 gols (28-18) i Vistalegre de ple amb l’equip el Barça ha pogut demostrar també el seu orgull. També ha pogut debutar Mikel Aguirrezabalaga amb gol. Ha estat difícil per reaccionar i capgirar el marcador, però sí que ha servit per veure escletxes i corregir els errors en el futur. La temporada simplement ha començat.