Sorhaindo, Rocas i les aturades, claus en el triomf (34-22)

26.08.2011 21:55

El Barça Intersport ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat amb claredat l’Osca en el Torneig de Malgrat. El notable joc amb el pívot Sorhaindo, les jugades de Rocas i les aturades dels dos porters blaugranes, claus en el triomf final.

En un matx ben treballat i en el que els homes de Pascual han anat de menys a més, el FC Barcelona Intersport s’ha endut un nou triomf en el que portem de pretemporada. La bona defensa blaugrana ha estat básica en la segona meitat davant un Osca que ha aguantat bé a la primera meitat, però que s’ha vist superat en tot a la segona.

Primera part igualada

Els primers compassos del partit han estat de tempteig entre tots dos conjunts. A partir del minut 10, però, el Barça ha començat a circular amb rapidesa la pilota, ha sabut ajustar la defensa i aquesta ha trobat en el suec Sjostrand el seu millor aliat a la porteria. En l’equip visitant també ha destacat el seu porter Julio Rodríguez, que fins i tot ha tingut el seu moment de glòria marcant un gol des de la seva porteria. Al descans, però, i després que el Barça comencés a trobar el joc del pívot amb facilitat (16-12), amb quatre gols del francès Sorhaindo.

Una marxa més

A la represa, el FC Barcelona ha posat una marxa més i això s’ha notat ràpidament. Les nombroses rotacions han permès Pascual dosificar els seu homes mentre al rival li començaven a fallar les forces. Fruit d’això els blaugranes han aconseguit rapidament una renda de +7 (22-15), amb gol de Nagy en el minut 38.

Ferm en defensa, a manca de vuit minuts el Barça s’enfilava fins els 9 gols de distència (29-20) i les bones aturades dels dos porters –a la represa també ha jugat Saric- (18 aturades entre els dos), el partit s’ha acabat decantant del bandol blaugrana (34-22).

Pascual post-partit

“Crec que hem fet un bon partit, tant en atac com en defensa, davant d’un rival que m’ha sorpres gratament.”

“L’equip ha donat una passa més respecte Doboj. Estem en la línia que volíem i després d’una setmana més d’entrenaments arribarem a la Supercopa en bona disposició.”