Un Barça de dues cares jugarà la final (37-32)

19.08.2011 10:41

Gustau Galvache

El Barça Intersport es va classificar per a la final de Doboj vencent el Tatran Presov en un partit on els blaugranes van mostrar dues cares, amb una primera part desencertada i una segona on van jugar el millor handbol d’aquesta pretemporada.

LA FITXA
FC BARCELONA INTERSPORT 37
TATRAN PRESOV 32

FC Barcelona Intersport (13+24):
Saric, Entrerríos (2), Ugalde (2), Nagy (5), Rutenka (5), Rocas (9) i Oneto (1) -set inicial- Sjöstrand, Noddesbo (1), Juanín García (4), Tomas (4), Sorhaindo (1), Aguirrezabalaga (2), Viran Morros (-) i Igropulo (1).

Tatran Presov (18+14): Krupa, Mazar (3), Urban (2), Kukrika (-), Kristopan (2), Pekar (1) i Antl (7) -set inicial- Bohac, Hrstka (4), Krok (2), Guzy (3), Cip (6) i Kopco (2).

Parcials: 2-4;3-6;4-8;6-11;9-14;13-18;18-20;23-22;27-24;30-26;35-27;37-32

Àrbitres: Vasilic i Nedic
I és que els blaugranes van sortir freds a la pista de Doboj. El Tatran Presov va marcar el ritme inicial del partit i, a poc a poc, van aconseguir rendes importants en el marcador.

Manca d’encert ofensiu

L’atac blaugrana no era fluid en la primera part. La pilota no arribava als extrems i els llançaments no es feien en bones posicions. Pascual es va veure obligat a demanar temps mort en el al minut 17, quan els eslovacs es van amb 5 gols d'avantatge en el marcador.

El tècnic blaugrana va moure la banqueta, va provar sistemes defensius més arriscats, però l’equip no trobava el punt òptim i el Tatran Presov va marxar al descans amb 5 gols de diferència a favor seu.

Juga un altre Barça

En la segona part tot va canviar. Les instruccions que van rebre els jugadors a la mitja part van fer efecte i amb els tres primers atacs blaugrana es van fer tres gols. A poc a poc, el Barça Intersport reduïa la distància i el primer avantatge després d’un gol de Nagy, que va arribar en el minut 9 del segon període (23-22).

L’agressivitat defensiva va ser notable, la pilota va circular en atac i els extrems van finalitzar amb gols les recuperacions de la defensa blaugrana. Quan quedaven cinc minuts per al final, una diana d’Albert Rocas va posar el 35 a 27, que va deixar sentenciat el partit.

Cal destacar l’actuació que va fer l’extrem català del FC Barcelona Intersport Albert Rocas, que va marcar 9 gols, aprofitant 7 dels 8 llançaments de penal que va tenir.

El Gummersbach, possible rival a la final

El Gummerbasch alemany lidera l’altre grup del torneig amb dues victòries en dos partits. Si els alemanys guanyen o empaten divendres davant el Pick Szeged, es veurien les cares amb el Barça Intersport a la final del torneig de Doboj.