Empat amb joc irregular (24-24)

18.08.2011 10:15

Gustau Galvache

El Barça Intersport va empatar a Doboj davant d’un dels seus rivals a Champions, el Chambéry Savoie. L’equip va mostrar grans moments de joc i d’altres en què la manca d’encert en atac va fer que s’escapés la victòria.

LA FITXA
FC BARCELONA INTERSPORT 24
CHAMBERY SAVOIE 24

FC Barcelona Intersport: Sjostrand, Noddesbo (2), Tomas (3),Sorhaindo (1), Ugalde (1), Nagy (3) i V. Morros (1) -set inicial- Saric, Juanín (3), Entrerríos (2), Aguirrezabalaga (1), Rocas (2), Rutenka (5), Oneto (-), Igropulo (-) i Molina (-).

Chambery Savoie: Dumoulin, Busselier (3), Gile (-), Paty (5), Basic (3), Detrez (4) i Bicanic (4) -set inicial- Grahovar, Betti (-), Nocar (4), Paturel (-), O.Marroux (-), G.Marroux (1), Mayayo (-), i Masot-Pellet (-)

Parcials: 3-2; 6-4;7-4;9-6;11-8;12-12/14-14;16-18;18-21;21-22;24-24

Àrbitres: Dragicevic i Nedic.
Malgrat mostrar solidesa defensiva, el Barça Intersport va fallar 18 llançaments a porteria i va perdre 14 pilotes en atac, cosa que va fer que el Chambéry anés per davant en el marcador durant quasi tota la segona meitat.

La defensa clau

En el primer temps, els blaugranes van basar el seu avantatge en les accions defensives. El treball dels jugadors de camp i les aturades de Sjostrand van permetre que l'equip corrés amb les acabades finals de Victor Tomás.

Gràcies al contraatac, els blaugranes van tenir avantatges de tres i quatre gols durant tota la primera part, i no van ser més a causa de la bona actuació del porter Dumoulin i d’algunes imprecisions en les passades.

El primer gol com a blaugrana de Viran Morros va posar el 12 a 8 en el marcador quan quedaven quatre minuts per al descans, un descans on els francesos van reduir distàncies gràcies a l’encert de Cedric Paty, que va deixar el marcador amb empat a 12.

El Chambéry marxa

L’inici de la segona part va ser un calc del que es va veure en els darrers minuts del primer temps. Un Barça que no es trobava fi en atac i un Chambéry que aprofitava les pèrdues blaugrana i la manca d’encert dels homes de Pascual.

Fruit d’això, en el minut 42, els francesos van obtenir la seva màxima diferència, 16 a 20, i tot apuntava que el partit cauria a les mans dels homes de Philippe Gardent.

Reacció blaugrana

Els barcelonistes, però, van treure l’orgull en el tram final de l'enfrontament. Van ajustar més la defensa i Saric es va convertir en una mur durant la darrera part del partit. Gràcies a això, i a la voluntat de l’equip, el Barça Intersport va anar retallant diferències en el marcador.

Els blaugranes, doncs, van arribar amb un gol per sota en els darrers segons i amb possessió de la pilota, però, aleshores, una bona circulació ofensiva va permetre a Juanín García marcar l’empat quan restaven pocs segons per al final del matx.