Victòria suada a Antequera (28-35)

11.12.2010 20:31

El Barça Borges continua amb pas ferm a la Lliga Asobal. S’ha imposat per 28-35 a l'Antequera en un partit que s’ha trencat en els minuts finals. L’equip de Pascual mai ha anat per sota en el marcador.

El líder suma i segueix. A Antequera, ha assolit el seu quinzè triomf en quinze jornades i manté l’avantatge respecte al Ciudad Real, que també ha sortit victoriós de la seva visita a Logronyo. Rocas, Rutenka i el porter Sjöstrand han estat els homes més decisius en la victòria d’aquest dissabte.

Inici igualat

Ben aviat ha quedat clar que l’Antequera, novè classificat de la Lliga, no posaria les coses fàcils al seu pavelló. Rocas i Rutenka han estat els encarregats de liderar l’atac visitant en el primer tram de partit, insuficient per començar a agafar el primer avantatge (6-6, 10-11, 16-16). El Barça Borges, però, tampoc ha anat mai per darrere i semblava que tenia el matx sota control.

Els minuts finals del primer temps han estat presidits per la lesió de Vázquez, el millor dels locals, i les grans actuacions dels porters Sjöstrand –que ha entrat per Saric a l’equador de la primera meitat– i Martínez. A la mitja part, 16-19, el màxim avantatge fins al moment per al Borça Borges.

S’escapa el Barça Borges

Iker Romero, inspirat tant al final del primer temps com a l’inici del segon, ha estat el primer a avisar que el partit podia començar a trencar-se (16-20, 18-21), però una ràpida reacció local els ha tornat a donar vida. Ha estat un miratge però, perquè el Barça Borges ha tornat a posar la directa mitjançant Entrerríos, Nagy i Rocas, massa eficaços per al conjunt local, que ha acabat capitulant davant del líder. Un líder molt sòlid.
Antequera, 28
Barça Borges, 35

Antequera (16+12):
Martínez, Bakic, Ramos, Vázquez, Baena, Campos, Vigo –set inicial–, Curkovic, Yeray, Cid, Stefanovic, Vujovic.

Barça Borges (19+16): Saric, Noddesbo, Juanín, Nagy, Rocas, Jernemyr, Sorhaindo –set inicial–, Rutenka, Sarmiento, Sjöstrand, Igropulo, Romero, Entrerríos, Ugalde.

Parcials (cada cinc minuts): 3-4, 6-8, 10-11, 12-13, 16-18, 16-19 (mitja part), 18-21, 23-26, 25-30, 27-34, 28-35 (final)

Àrbitres: Manuel Casado Fernández i Manuel Vera Ávila.