Dos de dos per a la majoria de blaugranes

01.11.2010 13:40

Les seleccions d’Espanya, Dinamarca, Rússia i Suècia, totes elles amb blaugranes a les seves files, van sumar aquest diumenge la segona victòria al PreEuropeu. Bòsnia (Saric) va esgarrapar un empat i Bielorússia (Rutenka) va caure a casa.

Espanya, amb Juanín, Entrerríos, Ugalde i Iker Romero, va apallissar Romania a domicili. Un concloent 20-35 gràcies a una bona defensa dels homes de Valero Rivera, que van deixar l’equip romanès en només set gols als primers 30 minuts de joc (7-18)

Pel que fa als quatre jugadors del Barça Borges, Iker Romero va ser un dels més destacats del partit i el màxim anotador amb cinc gols, dos d’ells de penal. Juanín (3), Entrerríos (3) i Ugalde(1) també van contribuir a la clara victòria del combinat estatal.

Els altres representants

Bòsnia, amb el blaugrana Saric, va sumar el seu primer punt després d’empatar a 28 gols davant Macedònia. L’altre porter del Barça Borges, Johan Sjöstrand, va veure com la seva selecció aconseguia una important victòria a domicili contra Israel (28-32).

Al grup 7, on coincideixen la Dinamarca de Noddesbo, la Rússia d’Igropulo i la Bielorússia de Rutenka, els russos van imposar-se a l’Sportshalle de Brest (32-39). Els danesos, al seu torn, van guanyar amb facilitat a Suïssa (25-36)
Resultats i classificacions
Feu click aquí si voleu consultar els resultats i classificacions de tots els grups del PreEuropeu.