El Kiel, segons Sjostrand

01.10.2010 15:23

Meritxell Infante

Després de jugar l’any passat a la Bundesliga, Johan Sjostrand coneix de primera mà què suposa enfrontar-se al Kiel. El porter suec, amb ganes de posar-se sota els pals, ens dóna el seu punt de vista del rival de diumenge a la Lliga de Campions.

El porter suec Johan Sjostrand va defensar la porteria del Flensburg la temporada passada. Un any que va servir per conèixer a fons una de les Lligues més potents, plena d’equips temibles. “L’handbol alemany és una mica més físic. Aquí a l’Asobal és més tècnic”, afirma Sjostrand. “A la Bundesliga hi ha més jugadors corpulents i amb potència de llançament”, especifica.

“Ha de sortir tot perfecte”

2010-05-30_FCB_BORGES_-_THW_KIEL_006.jpgEntre tots aquests equips destaca, sens dubte, el Kiel. L’equip alemany, vigent campió europeu, es mereix el respecte del jugador suec. “És un dels millors equips el món. Han guanyat la Bundesliga moltes vegades i també la Champions, com l’any passat. És, sens dubte, un equip molt fort”, afirma Sjostrand. Després d’enfrontar-se al Kiel la temporada passada, el porter blaugrana creu que davant el rival alemany “ha de sortir tot perfecte per guanyar, tant en defensa com en atac”. “És un dels partits més difícils que et pot tocar jugar”, assegura el suec.

Experiència en forma de derrota

En els dos partits de Bundesliga que van disputar Flensburg contra Kiel la temporada passada, els d’Alfred Gislasson van superar l’equip de Sjostrand. Al partit a Flensburg, la victòria va ser sense paliatius (33-41), però a l’Sparkassen Arena, el Kiel no ho va tenir tan fàcil per guanyar (29-23). “Va ser un partit mol ajustat durant 45 minuts, però el Kiel acostuma a jugar molt fort els últims quinze minuts, i ha guanyat molts partits així, en els últims deu minuts”, recorda Sjostrand, que té un bon record de l’atmosfera del pavelló del Kiel, on espera jugar diumenge defensant la porteria blaugrana.
Amb ganes de demostrar
Des de la victòria contra el Torrevella (34-25) , Sjostrand no ha tornat a disputar un partit. Una lumbàlgia li ha fet perdre’s alguns partits, tot i que dijous va viatjar a Saragossa amb l’equip. Aquesta lesió li ha impedit continuar mostrant el seu potencial, que ja es va intuir en les seves primeres actuacions com a blaugrana.