Victòria en el debut a Barakaldo

Handbol base

22.09.2010 10:58

Meritxell Infante

El filial del Barça Borges va debutar amb una victòria de prestigi a la pista del Barakaldo (23-27). Els blaugranes van fer un bon paper davant un exequip Asobal, amb la il·lusió de fer una gran temporada en el seu primer any a la Divisió d’Honor.

L’inici de l’aventura a la Divisió d’Honor de Plata va ser molt positiva per al filial blaugrana. Debutar fora de casa i amb un equip amb experiència a la Lliga Asobal, el Barakaldo, era el primer repte per als nois de Toni Gerona, que van superar amb nota ja que van aconseguir una victòria per 23 a 27.

El tècnic blaugrana va poder comptar amb Pérez de Vargas i Saubich, que el dia anterior van jugar amb el primer equip a la pista de l’Arrate i després es van afegir a la concentració de l’equip filial. Els blaugranes van demostrar, amb un joc vistós, que són un equip compacte. El Barça B va prendre la iniciativa en el marcador i van controlar el partit en tot moment. Al descans ja guanyaven de tres gols (11-14) i a la segona part van certificar el seu joc de qualitat amb una victòria.

Amb aquests dos primers punts, els blaugranes s’estrenen amb una quarta posició a la taula, que lidera l’Osca, després de derrotar a casa el Palma del Río (35-24).
El Barça va debutar amb victòria a Plata. (Foto: Arxiu FCB)
Segona jornada, al Palau
Els blaugranes jugaran el seu primer partit a casa al Palau Blaugrana. Serà dissabte 25 a les 18.45 h davant l’Artepref Villa de Aranda.