Segon triomf a Kielce (19-26)

14.08.2010 19:19

El Barça Borges s’ha tornat a imposar al Vive Targi Kielce en el segon partit amistós de la pretemporada. L'equip blaugrana ha remuntat en el segon temps amb un parcial final d'1-10 i tanca la visita a Polònia amb un balanç positiu.

Després de la victòria per  26-29 en el partit de divendres, aquest dissabte el Kielce i el Barça Borges s’han tornat a trobar en un ambient festiu a les graderies i ben competitiu a la pista. Dos equips de Champions que han tornat a oferir un bon handbol tot i el prematur moment del curs en què es troben.

Aquesta vegada ha estat el campió polonès el que ha dominat el començament de partit. De fet, al descans el marcador mostrava un triomf parcial dels locals (12-11), que a la represa fins i tot s’ha escapat de tres gols (17-14).

Però la reacció blaugrana ha estat fulminant. Un parcial final d’1-10 ha deixat el marcador en el 19-26. Raúl Entrerríos (2) i Cedric Sorhiando (3) han marcat els seus primers gols com a blaugranes, i Ugalde i Rutenka, amb quatre gols cadascun, han estat els màxims golejadors de l’equip.

Xavi Pascual, satisfet

2009-10-17_FCB_BORGES_-_KIF_KOLDING_023.JPGEl tècnic del Barça Borges s’ha mostrat satisfet pel balanç del doble duel a terres poloneses. “Seguim complint objectius. Volíem que tothom tingués minuts i agafés ritme i ho hem aconseguit. Hem mostrat un bon joc, però encara estem bastant lluny del que podem fer”, ha dit Pascual en declaracions a www.fcbarcelona.cat.

Sobre les incorporacions de l’estiu, l’entrenador blaugrana ha explicat que “tots tres estan complint bé, s’estan integrant al grup molt bé i aporten coses interessants a la pista”.

Retorn i dos dies de descans

El Barça Borges torna aquest diumenge a Barcelona i tindrà dos dies de descans abans de continuar, a partir de dimarts, amb la pretemporada. Els propers compromisos es jugaran divendres a Vigo i el cap de setmana a Portugal.

La fitxa del partit
VIVE TARGI KIELCE, 19
FC BARCELONA BORGES, 26

Vive Targi Kielce: Adamuszek, Bult, Cleverly, Dzomba, Glinski, Grabarczyk, Jachlewski, Jurasik, Knudsen, Konitz, Kostrzewa, Kotilinski, Krieger, Kuchczynski, Podsiadlo, Rosinki, Stojkovic, Szczecina, Vitalij, Zaremba i Zoltak.

FC Barcelona Borges: Saric, Sorhiando (3), Entrerríos (2), Noddesbo, Juanín (3), Victor Tomás (2), Sarmiento (2), Ugalde (4), Iker Romero, Nagy (1), Jernemyr, Rutenka (4), Rocas (2), Oneto, Igropulo, Molina (1), Saubich (1), Sjöstrand.

Parcials: 1-2, 5-3, 7-5, 8-7, 10-11, 12-11 (descans); 15-13, 17-14, 18-17, 18-19, 18-23 i 19-26.