Fitxatges amb ambició

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.07.2010 19:26

Fitxatges amb ambició

Llorenç Tarrés


Raúl Enterríos, Cedric Sorhaindo i Johan Sjöstrand han estat presentats aquest divendres com a nous jugadors del Barça Borges. Tots tres arriben amb la il·lusió de donar títols al conjunt blaugrana.


Cinc baixes i tres incorporacions. El Barça Borges comença a rodar dilluns amb les tres incorporacions d’estiu, que després de ser rebuts pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ja han trepitjat la Sala de Premsa del Camp Nou i ho han fet amb un equipatge carregat d’il·lusió.

2010-07-30_JUGADORES_BALONMANO_05.JPG“Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa, ja que per mi es tracta d’un salt molt important perquè arribo a un club molt competitiu en què només val la victòria”, ha explicat Entrerríos, que demana “màxima ambició” per intentar “tornar a guanyar títols europeus”.

El millor club del món

I és que a qualsevol jugador li agradaria formar part del projecte blaugrana, com així ha explicat el francès Sorhaindo, internacional per França, selecció amb la qual ha estat campió europeu i del món. “Vinc a suar la samarreta i espero que tot vagi bé. Per mi, fitxar per aquest club és un somni, es tracta del millor club del món i serà un pas determinant en la meva trajectòria”.

2010-07-30_JUGADORES_BALONMANO_04.JPGPer la seva banda, Sjöstrand ha reconegut que no s’ho va pensar a l’hora d’acceptar l’oferta blaugrana. “És un orgull jugar aquí; aquest club històricament ha estat dels millors del continent, i ha tingut amb grans jugadors en totes les posicions. No m’ho vaig pensar”.

Contractes curts

Els tres fitxatges han signat per a les properes tres temporades, seguint la mateixa filosofia dels últims anys, ja que es pretén donar un cert marge de temps perquè puguin adaptar-se, tot i que tampoc es fan contractes gaire llargs, com així ha recordat Enric Masip.

2010-07-30_JUGADORES_BALONMANO_06.JPGEl secretari tècnic de la secció ha destacat les virtuts dels fitxatges, que combinen “projecció i experiència” i als quals els uneix “el talent i les ganes de treballar”. “Estem molt satisfets que hagin vingut”, ha assegurat Masip, que ha destacat el fet que la plantilla es redueixi a 16 jugadors: “Tot quedarà més controlat, ja que no hi haurà tants jugadors que hagin de descansar i ens permetrà tenir més a mà els jugadors del filial i les promeses del club”.
Els tres fitxatges, amb Bladé i Masip. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Els tres fitxatges, amb Bladé i Masip. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Bladé els dóna la benvinguda
El responsable de les seccions professionals del FC Barcelona, Joan Bladé, ha donat la benvinguda als tres fitxatges. “Són tres jugadors d’una vàlua esportiva reconeguda, internacionals tots ells i esperem que ens ajudin a potenciar encara més la secció”, ha explicat el directiu blaugrana.


Comparteix a

Notícies Handbol