Juvenil i infantil, a la fase final

Handbol formatiu

17.05.2011 15:26

Els equips juvenil i infantil del Barça d’handbol van sortir victoriosos dels seus respectius sectors. El filial blaugrana, per la seva banda, va finalitzar la competició de Lliga amb una derrota a la pista del Palmanaranja.

El juvenil, un altre equip de la base classificat per a la final del Campionat d'Espanya. (Foto: Arxiu FCB)

L’equip juvenil es va classificar per a la fase final després de finalitzar primer al sector disputat a Elx. Els blaugranes, tercers al TOP6 de la Lliga Catalana, van fer un gran sector. Els nois d’Àlex Barbeito van debutar amb triomf davant l’Acadèmia Octavio (18-25), el segon dia van empatar amb l’amfitrió, l’Elx (31-31) i van sentenciar amb el Cajasur Còrdova 2016 (27-21).

Els infantils, que jugaven el seu sector a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es van mostrar molt superiors als seus rivals, com demostren els resultats obtinguts contra Castelló (36-18), Mata de Jonc (12-55) i Corazonistas (55-14).

El filial acaba la temporada sisè

L’equip de Toni Gerona es va acomiadar de la competició amb una derrota a la pista del Palma del Río per la mínima (29-28). El filial blaugrana va controlar el partit a la primera part i va arribar al descans amb un lleuger avantatge , 11 a 13. Però a la segona part, els locals van sortir més convençuts i van anar retallant les diferències. El partit es va decidir en l’últim sospir, amb un gol de Filipe sobre la botzina, que va donar la victòria al conjunt local.

Els blaugranes finalitzen la seva primera participació a Divisió d’Honor Plata en una meritòria sisena posició.