El Barça Borges ha fet bo els pronòstics i ha superat l’Alcobendas sense problemes. El líder de l’Asobal manté el ritme i suma dos punts més que consoliden el seu camí cap al títol.

BM ALCOBENDAS, 25

FC Barcelona Borges (22+23):
Sjöstrand (Saric), García (8), Tomás (4), Entrerríos (3), Nagy (3), Rutenka (4), Oneto (6) –set inicial– Noddesbo (3), Sarmiento (1), Ugalde (3), Romero (3), Igropulo (5).

BM Alcobendas (10+15): Delgado (Donderis), Castaño (5), Prieto (2), González (-), de la Rubia (7), Selva (2), Kramarz (-) –set inicial– Viedma (1), Milasevic (-), Javier Muñoz (1), Catalina (3), Tejón (2), Rohaly (2).

Parcials (cada cinc minuts): 3-1, 6-3, 11-6, 13-7, 18-8, 22-10 (descans), 26-11, 28-13, 32-16, 37-19, 40-22, 45-25 (final).

Àrbitres: Fernández Fernández i Rodríguez Rodríguez.

Xavi Pascual, que ha celebrat la seva victòria número 100 al capdavant del primer equip d’handbol, demanava serietat i els dos punts en un partit important per als objectius del seu equip. El tècnic blaugrana ha inculcat bé la lliçó al seu equip i els jugadors no han decebut davant del cuer de l’Asobal. El Barça Borges, que ha recuperat Daniel Saric, ha fet un pas més per assegurar el títol de Lliga.

Seriosos des del començament

2011-04-16_FCB_BORGES_-_BM_ALCOBENDAS_020.jpgEls blaugranes no han volgut especular ni un segon. Així que la carta de presentació ha estat contundent. Tant que el tècnic de l’Alcobendas, Daniel Sánchez-Nieves, ha estat prudent i ha preferit demanar temps mort amb només vuit minuts de partit disputats i amb 6-1 en el marcador.

Però els problemes no només els posava el Barça, que amb Juanín García, en un primer moment, i amb Marco Oneto, en el segon tram de la primera part, han afusellat la porteria madrilenya, sinó que amb errors greus en el llançament en l’un contra un amb el porter, els jugadors de l’Alcobendas deixaven retratada la seva crítica situació.

Tot i això, el minut ha servit per poder encadenar un parell d’accions bones i retallar tímidament el resultat (6-3). Però ha estat només un miratge, perquè els blaugranes han aturat en sec l’atac visitant, amb Sjöstrand anul•lant nou xuts, i han engreixat una maquinària que, sense fer soroll, ha arribat a guanyar de 12 gols, diferència amb què s’ha arribat al descans (22-10).

La segona part de Saric

2011-04-16_FCB_BORGES_-_BM_ALCOBENDAS_040.jpgEl retorn de Daniel Saric ha arribat tot just començar el segon temps. I el bosnià ja ha brillat en les primeres intervencions, oblidant l’ensurt i la lesió d’ara fa tres setmanes en el partit contra el Veszprém.

Saric, que ha acabat amb nou aturades, ha estat a un nivell molt alt, fent aturades també des dels 7 metres.

Mentrestant, la diferència entre els dos equips creixia geomètricament. Per intensitat i per talent, els blaugranes han robat la cartera un cop i un altre a l’Alcobendas, que prou feina ha tingut a mantenir la concentració i el cap alt.

Amb dos minuts de superioritat (amb la primera exclusió del partit a Kramarz), el Barça Borges ha arribat als 20 gols de màxima diferència i ha acabat amb aquesta renda, que suposa la diferència més àmplia de la temporada Asobal 2010/11.