El Cuatro Rayas Valladolid, proper obstacle

07.04.2011 22:24

El Cuatro Rayas Valladolid, proper obstacle per al Barça Borges

Llorenç Tarrés (enviat especial)

El conjunt del Pisuerga serà el rival del Barça Borges a les semifinals de la Copa del Rei que s’està disputant a Vigo. Els de Juan Carlos Pastor no han donat cap opció al valerós amfitrió Academia Octavio, al qual han derrotat clarament (23-34).

La semifinal, a les 20.00 hores
El Barça Borges i el Cuatro Rayas Valladolid jugaran la segona semifinal de la Copa, és a dir la programada per a les 20.00 hores del dissabte. Fraikin Granollers i Renovalia Ciudad Real, per tant, seran els equips que obriran les semifinals (16.00 hores).
FC Barcelona Borges i Cuatro Rayas Valladolid disputaran una atractiva semifinal de la Copa del Rei. Després que els blaugranes superessin la forta resistència de l’Ademar Lleó ( 30-28 ), el conjunt de Pisuerga ha fet el mateix davant l’antic Pilotes Posada, al qual ha superat amb la contundència que s’esperava.

I és que tot i els esforços dels vermells, tot i els crits de suport de la seva afició, els visitants han manat sempre. Ràpidament ha quedat patent que no hi hauria sorpresa, com així indicava el resultat al final dels primers 15 minuts (3-10). El líder de la Divisió d’Honor B ho intentava però encara està un graó per sota d’un equip Asobal del nivell del Valladolid, sobretot pel que fa a defensa. Al descans, 11-17 després d’uns bons últims minuts de l’Academia Octavio.

A la represa, tot i acostar-se a només cinc gols del seu rival, els gallecs no han tingut opció. El Cuatro Rayas ha fet créixer de nou l’avantatge, aquest cop fins a la barrera dels deu gols (15-25, minut 42). Al final, la diferència d'onze gols no deixa lloc als dubtes sobre com s’ha desenvolupat l’últim duel de quarts.

Pascual: “Un rival complet, treballat i amb recursos”

Tant bon punt ha acabat el partit, el tècnic del Barça Borges ha tornat a atendre Barça TV i www.fcbarcelona.cat per donar quatre pinzellades del rival de semifinals. Pascual ha reconegut que ja comptava amb el duel contra el conjunt de Pisuerga, que ha tingut una primera eliminatòria “bastant desequilibrada”. Al seu parer, l’equip de Pastor no serà gens fàcil.

“Només hem jugat un partit contra ells aquesta temporada però sabem com és. Té un joc molt característic, ràpid, guanyen bé els carrers i té una mecànica força similar a la del Ciudad Real a l’hora de jugar amb el pivot. És complicat perquè alternen sistemes defensius, ja sigui el 6-0 o l’avançat, que crec que és el que ens trobarem. En definitiva, un equip treballat, complet i amb molts recursos”, ha analitzat l’entrenador català.

Precisament per aquest motiu, Pascual creu que “les defenses tornaran a marcar el desenvolupament del partit”, un aspecte que per al Barça Borges sempre és primordial: “Sempre intentem guanyar des del darrere”, ha recordat.