Remuntada sense premi

Handbol formatiu

17.03.2011 15:22

El filial blaugrana va caure a la pista del Pozoblanco, després d’una gran remuntada a la segona part que es va quedar sense premi. Els de Toni Gerona són quarts a la Divisió d’Honor Plata.

Voramar – FC Barcelona
El Pozoblanco va trencar una mala ratxa de resultats amb una victòria davant el filial del Barça. Després de les primeres alternances en el marcador, l’equip local va arribar al descans amb avantatge en el marcador, 19 a 13. Però els de Toni Gerona van mostrar tot el seu potencial a la segona part. Una il•lusionant remuntada blaugrana els va col•locar amb el 30 a 31 a dos minuts del final, amb cinc gols consecutius de David Balaguer (10 gols en total). El Pozoblanco, però, va tancar el partit amb un parcial 3-0 que sentenciava el definitiu 33 a 31 final.

El juvenil va aconseguir una sòlida victòria contra el Mataró per 37 a 21. Els dos cadets blaugrana van tenir sort ben diferent. El cadet A es va imposar a domicili a La Roca per 24 a 43, mentre que el B va perdre contra el Sarrià (28-21). L’infantil va demostrar tot el seu potencial a la pista del Granollers Atlètic, a qui va derrotar per un ampli resultat (7-52).