Sorhaindo,el primer blaugrana a la final

28.01.2011 19:40

Cedric Sorhaindo ha estat el primer blaugrana a classificar-se per a la final del campionat del món d’handbol. La selecció de Sorhaindo va vèncer per 29 a 26 Suècia amb els blaugranes Jernemyr i Sjöstrand a les seves files.

Sorhaindo tindrà l’oportunitat de revalidar el títol que ja va aconseguir l’any 2008. Per la seva banda, Sjöstrand i Jernemyr hauran de lluitar el diumenge per la medalla de bronze amb el perdedor del partit entre Espanya i Dinamarca.

França pren el comandament

La selecció del blaugrana Sorhaindo ha dominat el primer temps malgrat la forta oposició dels suecs. Els francesos, vigents campions, s’han vist sorpresos per l’arrencada de Suècia, que s’ha posat 2-4 en el minut sis de la primera part.

Sjostrand1.jpgAquest ha estat l’únic avantatge significatiu de la selecció dels blaugranes Sjöstrand i Jernemyr. A partir d’aquest moment França ha posat l’accelerador i ha començat a distanciar-se en el marcador, sent el 15 a 12 de la mitja part la màxima renda de Sorhaindo i el seus companys.

Suècia s’apropa i França sentencia

França ha sortit llançada en la segona part. Els de Sorhaindo han dominat el joc i, fruit de l’excel•lent rendiment del conjunt francès, han arribat a tenir una diferència de 7 gols quan quedaven 15 minuts per a la fi del partit. Però l’orgull de Jernemyr, Sjöstrand i els companys ha fet que, quan restaven 5 minuts per al final, els suecs s’acostessin a només dos gols.

sorhaindo_3.jpgPerò un cop els suecs s’han apropat en el marcador, França ha mantingut la calma i ha aconseguit el pas a la seva quarta final d’un campionat del món.
Cedric Sorhaindo, el primer blaugrana classificat per a la final. Foto: Arxiu-IHF