FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

18.12.2009 19:40

A Còrdova, amb retard

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges ja és a la ciutat que acollirà la Copa Asobal. Hi ha arribat tres hores més tard del previst, ja que el vol que els duia fins a Còrdova ha estat desviat fins a Sevilla per culpa de la boira i la pluja.


Amb més problemes dels previstos i un retard de prop de tres hores, el Barça Borges ha arribat a Còrdova, on aquest cap de setmana ha de competir en la Copa Asobal. El vol que havia de dur els blaugranes des de Barcelona fins a la ciutat andalusa ha hagut d’aterrar finalment a Sevilla a causa de les condicions atmosfèriques adverses. La boira i la intensa pluja han provocat que l’expedició blaugrana arribés a terres andaluses una hora i mitja més tard del previst.

Autocar fins a Còrdova

Un cop han posat els peus a terra, Xavi Pascual i els seus homes han pujat a un autocar que els ha portat fins a l’hotel de concentració. Després d’un trajecte de gairebé dues hores, el Barça Borges ha arribat finalment a la seva destinació, havent viscut una jornada maratoniana.

Pascual, absent a la roda de premsa

L’organització de la Copa Asobal havia previst una roda de premsa amb els quatre entrenadors dels equips participants per a les set de la tarda, un acte en el qual no hi ha pogut ser Xavi Pascual a causa del contratemps viscut en el viatge.

"S'ha de tenir respecte al Sant Antonio"

Iker Romero ha estat clar i contundent en 'afirmar que s'ha de tenir molt respecte al seu rival de les semifinals de la Copa Asobal, al Reyno de Navarra Sant Antonio. "S'està parlant d'una final entre el Barça i el Ciudad Real i s'ha de tenir molt respecte al Sant Antonio, de la mateixa manera que el Ciudad Real tindrà molt de respecte el Valladolid" assegura el blaugrana que a més ha afegit: "Qualsevol dels quatre equips pot guanyar. "

Un viatge mogut

El trajecte Barcelona - Sevilla ha estat marcat per les dificultats climàtiques. Romero ha explicat anecdòticament a Barça TV i al lloc web del club (www.fcbarcelona.cat) que el d'aquest divendres ha estat un dels seus pitjors viatges ja que no és molt amant dels avions i el clima no li ha posat les coses fàcils. "Personalment he passat molt mala estona. Per fi hem arribat i ara el que hem de fer és descansar per demà "ha afirmat el de Vitòria. Quan se li ha preguntat si patirà davant el Sant Antonio tant com en el vol, el primera línia ha explicat: Molt vaig a haver de patir demà per patir com avui en el vol. Prefereixo un partit difícil. "

Foto: Els jugadors blaugranes a l'autocar que els ha portat des de Sevilla fins a Còrdova.
Foto: Els jugadors blaugranes a l'autocar que els ha portat des de Sevilla fins a Còrdova.
Reyno de Navarra – Barça Borges
Els blaugranes debuten en la competició dissabte a les 18.00 h contra el Reyno de Navarra. Els homes de Xavi Pascual han entrenat aquest matí a Barcelona abans d’emprendre el viatge cap a Còrdova.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana