FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.12.2009 22:53

Garabaya: "És un rival trampa"

Verònica Díez


Amb aquestes paraules s'ha referit Rubén Garabaya al Naturhouse la Rioja, últim rival del Barça. "Tenien baixes importants, però al final no han baixat el nivell", assegura.


Les sensacions després de l'enfrontament davant el Logronyo són positives, sobretot perquè l'equip "ha donat la cara en tot moment i hi ha posat actitud", segons explica el mateix entrenador. Xavi Pascual i Rubén Garabaya han parlat en el lloc web del club i aquestes són les seves primeres impressions:

Rubén Garabaya (jugador del FC Barcelona Borges)

"Ha estat un partit molt intens. A ells els motiva especialment jugar contra els grans. És un rival trampa. Tota la setmana tenien baixes importants, però al final no han abaixat el nivell. "

"Compten amb jugadors molt bons en l'u contra u, molt desequilibrants i que tenen una gran continuïtat després d'aprofitar aquestes accions. Es pot entrenar i saber-ne molt tàcticament, però l'u contra u és individual i no depèn tant de la tàctica. "

"Hem jugat molt de temps amb un jugador menys a causa de les exclusions i evidentment ells també tenen molt estudiades aquestes accions. Això ens ha perjudicat. "

Xavi Pascual (entrenador del FC Barcelona Borges)

"No hem fet un mal partit. He vist una gran actitud per part dels meus jugadors. Crec que les exclusions, que ens han obligat a jugar molt de temps amb un jugador menys, i el fet que ells han tingut a favor deu penals contra els dos nostres, ha facilitat les coses al Logronyo. "

"Destacaria l'actitud del grup. El d'avui no ha estat un partit fluid, però l'equip estava ficat en el partit i guanyar de tres en un camp com aquest no està gens malament. "
Garabaya: “És un rival trampa“
Només queda un partit
El proper dissabte dia 12 de desembre la primera volta de la Lliga Asobal posarà punt final. El FC Barcelona s'enfrontarà al CAI Aragó al Palau, un dels rivals forts d'aquesta temporada. "Serà un partit complicat", comenta l'entrenador blaugrana, que afegeix: "Estic convençut que és un dels equips cridats a ser gran pel que fa a l'àmbit estatal."


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana