FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.12.2009 12:50

Reyno de Navarra, a 'semis' de la Copa Asobal

www.fcbarcelona.cat


El Reyno de Navarra serà el rival del Barça Borges a les semifinals de la XX Copa Asobal que es disputarà els dies 19 i 20 a Còrdova. El sorteig, que s’ha celebrat a la ciutat andalusa, ha aparellat a l’altra semifinal Ciudad Real i Valladolid.


El Barça Borges ja coneix qui serà el seu rival a les semifinals de la Copa Asobal. El sorteig celebrat aquest dimarts al migdia a Còrdova ha aparellat l’equip blaugrana i el Reyno de Navarra San Antonio, que jugaran la primera semifinal el 19 de desembre a les 18 h. En l’altra semifinal, Ciudad Real i Valladolid es veuran les cares a partir de les 20 h. La final es disputarà el diumenge 20 a les 19.15 h.

Satisfets amb l’horari

San_antonio_rival.jpgXavi Pascual ha valorat positivament que els hagi tocat disputar la primera semifinal, perquè d’aquesta manera, “en cas que passi a la final, l’equip disposa de dues hores més de descans i crec que és important”, afirma el tècnic blaugrana. Pel que fa a les opcions de guanyar, Pascual considera que “hi ha un 25% per a tothom”. A més dels favorits sobre el paper, Barça i Ciudad Real, “el San Antonio té una oportunitat de guanyar una competició més o menys assequible i també veig el Valladolid capaç d'emportar-se-la”, afirma el tècnic.

Els precedents

Blaugranes i navarresos ja s’han vist les cares aquesta temporada a la Lliga Asobal, amb victòria blaugrana a domicili per 27 a 32 . Tots dos equips s’han enfrontat dues vegades en aquesta competició. La temporada 2001/02, Barça i Portland van jugar la final i el títol va ser per als blaugranes (26-25). En semifinals, només s’han trobat una vegada, la temporada 2004/05, amb victòria navarresa per 27 a 30.

Reyno de Navarra, a 'semis' de la Copa Asobal
Barça i Ciudad Real dominen
Dels quatre participants en aquesta edició, Barça Borges i Ciudad Real es reparteixen cinc títols cadascun, mentre que el Valladolid es va adjudicar el títol una vegada. El San Antonio ha disputat sis finals de la Copa Asobal, però no ha aconseguit imposar-se en cap. El vigent campió del títol, l’Ademar, que va guanyar la temporada passada al Palau Blaugrana, no es va classificar per participar en aquesta edició.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana