FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

29.10.2009 14:01

Còrdova prepara la Copa Asobal

www.fcbarcelona.cat


La Fundació Córdoba para el Deporte i l’Asobal han signat aquesta setmana el conveni per a la celebració de la XX Copa Asobal a la ciutat andalusa. La competició, amb la participació del Barça Borges, es disputarà el 19 i el 20 de desembre a Còrdova.


La Copa Asobal es tornarà a jugar a Còrdova nou anys després. La ciutat andalusa acollirà aquesta competició, de la qual ja va ser amfitriona la temporada 2000/2001. En aquella ocasió el FC Barcelona es va endur el títol en una ajustada final davant el Portland (29-28).

Aquest títol, però, se li està resistint als blaugranes en les últimes temporades. David Barrufet va aixecar per darrera vegada el títol la temporada 2001/02 a Lleó, en una altra final davant el Portland (26-25).

L’última edició, al Palau

QM3D2876.jpgLa temporada passada, la Copa Asobal es va disputar per primera vegada a Barcelona, al Palau Blaugrana. En aquella ocasió, l’Ademar es va imposar al Barça Borges en la final (31-25). Els blaugranes sumen cinc Copes Asobal en el seu palmarès, les mateixes que el Ciudad Real. Tots dos equips participaran en aquesta edició a Còrdova, a més del Valladolid, com a tercer classificat de la Lliga Asobal 2008/09, i el San Antonio, com a quart.
Còrdova prepara la Copa Asobal
El sorteig, l’1 de desembre
Els aparellaments de semifinals de la competició, que es jugaran el 19 de desembre, se sortejaran l’1 de desembre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Còrdova. Aquell mateix dia es posaran a la venda les entrades al pavelló Vista Alegre de la ciutat andalusa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana