FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.10.2009 14:28

Setmana de reflexió amb absències

Meritxell Infante


Amb l’aturada de les Lligues per compromisos de seleccions, Xavi Pascual es queda sense cinc jugadors per preparar els nous reptes de l’equip. Els blaugranes que es queden disposen d’una setmana per deixar enrere l’empat amb l’Ademar.


El Barça Borges necessita fer un ‘reset’ i aquesta setmana tindrà una bona oportunitat per fer-ho. L’aturada de les competicions de clubs per compromisos internacionals permet als de Xavi Pascual passar pàgina després de l’empat amb l’Ademar al Palau en Lliga (26-26) i mirar endavant a la competició.

Si el partit amb els de Lleó era un examen parcial per als blaugranes, la revàlida els arribarà a partir de la propera setmana. Dimecres 4 de novembre el Barça Borges visita la pista del Reyno de Navarra San Antonio i dissabte 7 tornen a rebre l’Ademar, però llavors en Lliga de Campions.

Cinc jugadors amb les seleccions

Xavi Pascual treballarà aquesta setmana amb tretze dels divuit jugadors sèniors de l’equip. El cinc restants han marxat per compromisos amb les seves seleccions. Iker Romero, Víctor Tomás i Cristian Ugalde han marxat aquest dilluns cap a Madrid per participar en la concentració de la selecció que dirigeix Valero Rivera, que diumenge s’enfrontarà a França en un amistós. Hansen amb Dinamarca i Igropulo, amb Rússia, són les altres dues absències de la setmana.
Setmana de reflexió amb absències
Tres jornades d’entrenament
El tècnic blaugrana ha previst dobles sessions matí i tarda al Palau per dimart i dimecres, per concloure la setmana amb una sessió matinal dijous a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, els blaugranes que no han marxat amb les seleccions disposaran de tres dies de descans abans de reprendre la feina la propera setmana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana