FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.10.2009 14:06

Connexió Barcelona-Lleó

Meritxell Infante


Els Barça-Ademar són partits de màxima rivalitat i d’una llarga tradició. Si per a tots els jugadors blaugrana suposa un partit important durant la temporada, per a Juanín García i Dani Sarmiento aquests duels tindran un al·licient més.


El camí de Lleó a Barcelona ha suposat un pas endavant per a molts jugadors d’handbol. El blaugrana Juanín García ja el va fer fa quatre anys, i per ell ja ha plogut molt des d’aleshores. “Sempre és especial jugar contra el teu exequip, tot i que de quan jo vaig marxar queden pocs jugadors”, afirma Juanín. Tot i això, està al dia de l’actualitat ademarista. “Potser no van començar tan bé com haurien volgut, però ara estan en una molt bona línia i nosaltres hem de guanyar-los si volem seguir darrere del Ciudad Real sense donar-los un respir”.

Per Juanín, quan els partits es juguen a Lleó són encara més especials, perquè es tracta de la seva ciutat natal, però quan són a Barcelona, sempre és una bona excusa per rebre visites. “Quan jugues aquí a Barcelona és com un partit més. Intentaré estar concentrat al màxim, ajudar l’equip i tant de bo puguem aconseguir la victòria”, explica l’extrem blaugrana.

Sarmiento, l’últim a arribar

QM3D3133.jpgDani Sarmiento és l’últim jugador que ha pres el camí de Lleó a Barcelona i encara té recents les visites al Palau com a visitant. Amb l’Ademar va visitar-lo en dues ocasions la temporada passada. L’última va ser en partit de Lliga i el Barça Borges es va imposar per 35 a 32. Aquesta victòria blaugrana, però, venia precedida d’una de l’Ademar al Palau, a la final de la Copa Asobal (25-31). “Per a nosaltres guanyar el Barça a casa seva va resultar quelcom molt gran”, afirma el central canari, que prefereix mirar endavant: “Serà un partit difícil perquè conec els jugadors que són allà i segur que vindran amb moltes ganes de donar-nos guerra”.

L’exjugador de l’Ademar tot just comença la seva etapa com a blaugrana i continua en contacte amb els seus antics companys. “Saben que és difícil venir al Palau, però de la mateixa manera com van guanyar l’última vegada, pensen que poden aconseguir alguna cosa”, afirma l’ara blaugrana, que envia també una advertència: “Aquí som nosaltres, per demostrar-los que no podem perdre més punts aquest any al Palau."
Connexió Barcelona-Lleó
Sis exademaristes al Barça
A més de Juanín i Sarmiento, hi ha altres quatre jugadors del Barça Borges que van jugar a l’Ademar. Es tracta de Demetrio Lozano, Iker Romero, Rubén Garabaya i Daniel Saric.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana