FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.10.2009 18:03

Promoure l’handbol entre els joves

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges ha compartit la tarda amb els alumnes del col·legi Sagrado Corazón. Els blaugranes han estat sotmesos a una roda de preguntes, han disputat partidets amb els nens i els han signat autògrafs. Una jornada rodona per als més petits.


Jornada atípica per als alumnes del col·legi Sagrado Corazón de Barcelona. Els nens i nenes d’entre primer i sisè de primària han rebut la visita dels jugadors i cos tècnic del Barça Borges i han pogut compartir-hi diverses activitats.

Roda de premsa per als petits

2009-10-20_VISITA_FCB_BORGES_CORAZONISTAS_004.JPGUns 300 alumnes s’aplegaven a la sala d’actes de l’escola per sotmetre els blaugranes a tota mena de preguntes. Les víctimes de l’interrogatori dels petits han estat l’entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, i els jugadors David Barrufet i Siarhei Rutenka. Els nens i nenes han pogut resoldre alguns dubtes, com ara quantes vegades entrena el primer equip, per què es van decidir per dedicar-se a l’handbol o quines qualitats ha de tenir el millor jugador del món.

Partidets amb tot l’equip

2009-10-20_VISITA_FCB_BORGES_CORAZONISTAS_011.JPGAcabada la roda de premsa, tothom s’ha dirigit cap al pati de l’escola, on s’ha afegit la resta de l’expedició blaugrana, rebuda amb forts aplaudiments. Després de fer-se diverses fotos de grup, els jugadors s’han dividit en cinc equips diferents per disputar partidets amb la mainada a les pistes del pati.

Autògrafs per a tothom

2009-10-20_VISITA_FCB_BORGES_CORAZONISTAS_039.JPGDesprés d’una estona gaudint amb els jugadors, com a cloenda de l’acte els nens i nenes han pogut anar a recollir les firmes de tots els integrants de la plantilla del Barça Borges.
Fotos: Miguel Ruiz (FCB)
Fotos: Miguel Ruiz (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Rocas: “Són el futur del nostre esport”
L’extrem del Barça Borges Albert Rocas s’ha mostrat molt satisfet per poder gaudir d’aquesta jornada: “Per nosaltres sempre és agradable. És una gran il·lusió poder jugar amb els nens, que són el futur del nostre esport”. Rocas també aconsellava els alumnes de l’escola: “Gaudiu jugant, que és el més important a aquestes edats.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana