FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.10.2009 14:33

Cinc blaugranes amb seleccions

www.fcbarcelona.cat


La setmana que ve s’aturen les competicions de clubs per compromisos de seleccions. Cinc jugadors del Barça Borges disputaran partits amistosos de preparació per a l’Europeu d’Àustria 2010.


El seleccionador Valero Rivera ha fet oficial la llista de convocats amb els quals treballarà del 26 d’octubre a l’1 de novembre a Madrid. Entre els 16 jugadors triats hi ha sis jugadors blaugrana. Es tracta de Cristian Ugalde, Víctor Tomás i Iker Romero, que torna a la convocatòria després de la seva absència en l’últim compromís. El Barça Borges és el segon equip amb més participació, però encara lluny dels set jugadors que aporta el Ciudad Real.

Amistós amb França

La selecció estatal treballarà durant la setmana de concentració a Madrid per preparar un enfrontament amistós amb França, que es disputarà l’1 de novembre al Palau d’Esports de la Comunitat de Madrid. Aquest partit serà un bon test de cara a l’Europeu d’Àustria 2010, que es disputa al mes de gener.
Cinc blaugranes amb seleccions
Igropulo i Hansen, també convocats
A part de quedar-se sense Romero, Ugalde i Tomás, Xavi Pascual tampoc podrà comptar amb dos jugadors més. Konstantin Igropulo ha estat convocat amb Rússia i Mikkel Hansen amb Dinamarca per disputar també partits amistosos.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana