Handbol base

19.10.2009 13:33

El filial continua imparable

Meritxell Infante

Amb tots els equips ja en marxa, l’handbol base blaugrana va sumar un cap de setmana ple de bons resultats. El filial continua líder en solitari, mentre que el duel entre els cadets va ser el partit més emocionant de la jornada.

Els nois de Toni Gerona continuen imparables. El filial del Barça Borges es va imposar a domicili al Bordils per 27 a 33, i això que els gironins és un equip molt segur a la seva pista. Amb aquest referent, el partit va ser molt igualat i va suposar una victòria molt treballada per part dels blaugranes. Els locals van mantenir-se dins el joc en tot moment i només en els minuts finals van arribar a obrir-se més en defensa, fet que va permetre als de Gerona acabar de marcar la diferència.

El filial blaugrana continua líder en solitari del seu grup, amb dos punts d’avantatge sobre La Roca.

Cadet A contra Cadet B

El duel fraternal entre cadet A i cadet B va acabar amb una victòria dels grans per 43 a 23. Els vint gols de diferència s’expliquen per la diferència d’edat, un any més que els donava avantatge física i de rodatge. Tot i això, els cadets de primer any van plantar cara i van arribar a posar-se per davant en el marcador en la primera part. El cadet A va saber aprofitar els errors del B per sortir al contraatac i sentenciar amb una victòria contundent.

Dos punts per al juvenil

Els juvenils d’Àlex Barbeito van imposar-se a domicili al Cardedeu amb un efectiu 19-35. El joc dels blaugranes va resultar i el millor van ser els dos punts que van anar cap a Barcelona. Després de tres jornades, els juvenil del Barça és tercer a dos punts de Granollers i La Roca

L’infantil s’estrena amb victòria
Els de Jordi Giralt es van imposar a la pista del Mataró per un contundent 10 a 37. Els blaugranes no van tenir cap problema per superar els del Maresme, i això que es tractava d’un bon rival. Aquest ha estat un dels millors partits de l’infantil del Barça des que es van posar en marxa ja a la pretemporada.