FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

07.10.2009 23:26

Rocas: “A casa t'has de fer respectar”

Verònica Díez


Tota una declaració d'intencions d'Albert Rocas després del triomf davant el Conca i abans que el THW Kiel visiti aquest diumenge el Palau Blaugrana en Lliga de Campions.


L'extrem dret blaugrana ho té clar: “A casa s'ha de guanyar. No es pot escapar cap punt del Palau”. A més del jugador del FC Barcelona Borges, l'entrenador, Xavi Pascual, i l'extrem Juanín han volgut compartir les seves impressions després de la golejada al Conca (42-25) amb Barça TV i el lloc web del club (www.fcbarcelona.cat).

Albert Rocas (Jugador FC Barcelona Borges)

“Hem començat bé, amb un parcial de 7 a 0 i aquí s'ha trencat el partit. Ells s'han ensorrat i a la segona part ha estat una mica un passeig, en el sentit que el resultat era molt contundent i no hem forçat la màquina.”

“Avui he vist un Conca que no ha lluitat tant com altres vegades. Han sortit abans d'hora pensant que no els sortirien bé les coses i després han llençat el partit.”

“La veritat és que aquest resultat ens dóna confiança per diumenge. Hi arribem amb la il•lusió de fer-ho bé i intentar guanyar i donar una alegria a la gent que vingui a veure’ns.”

“Està clar que em conformo a guanyar d'un sol gol. Sempre és difícil però lluitarem. A casa t'has de fer respectar i a casa s'ha de guanyar. No es pot escapar cap punt del Palau.”

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

2009-09-19_FCB_BORGES_-_LABARO_TOLEDO_004.JPG“Hem fet un partit molt seriós i, en general, un bon partit.”

“Hem sortit molt endollats en defensa i i hem fet gols, en col•laboració amb la porteria, al contracop. Si estem bé a la contra som un equip perillós. Ara cal que això s'acabi de consolidar.”

“Ens estan passant moltes coses. Hem tingut gent tocada que no hem pogut alinear en alguns partits i que els fa falta ritme de competició. Hem d'intentar que tothom participi a l'equip i espero seguir en aquesta línia.”

“Diumenge juguem un dels partits més difícils que podríem tenir. Confio que l'equip donarà la cara i que traurem endavant l'enfrontament.”
Rocas: “A casa t'has de fer respectar”
Juanín García (Jugador FC Barcelona Borges)
“Avui hem fet un bon partit. El Conca venia de fer bones actuacions i era un rival perillós. Hem començat bé des del principi, que potser és en això on més hem fallat en els altres partits, en la sortida, i hem aconseguit una renda important. En la segona part ha estat una mica deixar-se anar.”

“El que dóna força és entrenar i millorar, i tenim la il•lusió de fer alguna cosa important a Europa i aquests partits cal treure'ls endavant. El Kiel és un rival dur, però cal sumar a casa.”

“A més dels dos punts que podem guanyar davant el Kiel, la victòria suposaria consolidar l'equip i saber que estem fent les coses bé i seguir amb la il•lusió en la competició.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana