03.09.2009 18:29

Víctor Tomàs, premi Powerade

Verònica Díez

L'Asobal ha creat el premi Powerade al jugador amb més partits jugats durant la temporada passada. El blaugrana Víctor Tomàs ha estat el guanyador, després de jugar els 36 enfrontaments que han conformat tota la temporada a nivell estatal.

El ‘8’ del Barça Borges va començar l'any esportiu jugant la Supercopa d'Espanya. En Lliga, ha jugat les 30 jornades en què està dividida la competició. Però això no acaba aquí, i és que en els dos enfrontaments de Copa Asobal i en els tres xocs de la Copa del Rei, el jove blaugrana també va estar present.

Una bona temporada

10-02-09_WEB_BALONMANO_06.jpgLa temporada 2008/09 ha estat positiva per a Víctor Tomàs. Tot va començar el 7 de setembre del 2008 amb la disputa de la Supercopa d'Espanya contra el Ciudad Real. El FC Barcelona va guanyar per 25 a 26 i amb això va aconseguir amb el seu primer títol de la temporada. L'extrem català va ser autor de dos gols. La setmana següent va començar la competició domèstica. Van ser 30 enfrontaments i un total de 79 gols.

Durant el transcurs del torneig estatal, va tenir lloc la Copa del Rei, el premi a una temporada de màxim esforç i de dur treball. El conjunt de Barcelona va aconseguir el títol després de guanyar el Granollers (25-30), el Portland (35-26) i el Ciudad Real (29-26). Contra els del Vallès Tomás va marcar 4 gols, els mateixos que contra els manxecs. Davant els de Navarro van ser cinc vegades les que el jugador va batre la porteria contrària.