Handbol base

27.04.2010 09:46

L’Infantil, campió de Catalunya

L’equip infantil de l’handbol base blaugrana es va proclamar campió de Catalunya en imposar-se a la final al Granollers. Els juvenils, per la seva banda, es van classificar per a la segona fase del Campionat estatal.

Mentre els cadets i els juvenils es van quedar a les portes, l’equip que entrena Jordi Giralt va imposar la seva qualitat sobre el Granollers i es va imposar en el Top 6 de la Lliga Catalana infantil. Els blaugranes van arribar a la final després d’eliminar els amfitrions, el Sarrià de Ter, a la semifinal (27-14). A la final, el Barça es va imposar per un clar 20 a 37. Els blaugranes ja dominaven al descans per nou gols de diferència (10-19). Gerard Carmona, amb dotze gols, va ser el màxim golejador del partit.

El juvenil, a la segona fase

L’equip d’Àlex Barbeito es va classificar com a primer del seu grup per a la fase final del Campionat d’Espanya juvenil. En el sector disputat a Saragossa, els blaugranes van haver de lluitar de valent per quedar primers. Després de guanyar El Diluvio Haro (37-28) i l’Arrate (36-32), el Barça necessitava una victòria davant l’amfitrió, el CAI Aragó. En un partit molt dur, el Juvenil blaugrana es va imposar per 38 a 39 després que els aragonesos fallessin un penal amb el temps exhaurit.

Ara el Juvenil disputarà la segona fase del 7 al 9 de maig a Ciudad Real, on s’enfrontaran a l’amfitrió, l’Alcobendas i el Cajasur Còrdova.
L'infantil blaugrana, campió de Catalunya.
Comença l’ascens a Divisió d’Honor B
L’equip filial disputa del 30 d’abril al 2 de maig a Lleó la primera part de la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. Aquests partits s’havien de disputar el cap de setmana passat, però un nombrós grup de jugadors estaven atrapats a Finlàndia amb la selecció i es va decidir ajornar la competició. Els de Toni Gerona s’enfrontaran amb l’Ademar, l’Aldemar i El Canario Catering per una plaça a la fase següent.