20.04.2010 23:03

Victòria plàcida (25-34)

El Barça Borges ha aconseguit una victòria ben còmode contra un equip de la part baixa de la taula. Igropulo ha estat el màxim golejador en un partit on també ha destacat l’actuació del juvenil Aitor Ariño.

L’Octavio Pilotes Posada afrontava el partit com una de les últimes opcions per aconseguir la permanència, però ha vist com el Barça Borges li passava per sobre amb facilitat.

Les pèrdues de pilota dels gallecs ha permès els blaugranes aconseguir un parcial inicial de 2-7 que ha enfonsat pràcticament l’equip local. Tot i aquest resultat en els primers deu minuts, l’Octavio ha millorat la seva defensa i ha parat el potencial ofensiu del Barça Borges, almenys durant uns minuts. De fet, els blaugranes només han pogut marcar un gol en els últims set minuts de la primera part. Tot i això els locals no han compensat aquesta manca d’efectivitat amb gols. A la mitja part, l’avantatge del Barça Borges s’ha mantingut força clara: 9-13.

El Pilotes, a dos gols

A la represa, el Pilotes Posada s’ha col•locat a només dos gols del Barça (13-15, min.35), però de nou les contínues errades en el seu atac posicional no els han permès capgirar el marcador. Un parcial de 4-9 ha trencat definitivament el partit.

Konstantine Igropulo amb 8 gols i 2 penals ha estat el màxim anotador del partit. A més, també cal destacar la participació de l’extrem juvenil Aitor Ariño, que ha jugat amb el primer equip i ha tingut una notable actuació, amb quatre gols.

Important abans del Veszprem

Aquesta victòria pren encara més importància si es té en compte que el pròxim diumenge (16:45 h ) el Barça Borges juga l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Veszprem al Palau. És per això, que en el partit d’avui, Pascual ha aprofitat per fer moltes rotacions.

OCTAVIO PILOTES POSADA, 25
FC BARCELONA BORGES, 34

Octavio Pilotes Posada
: Xavi Díaz, Masachs (1), Stefanovic (6), Infestas, Crevatín , Gustavo Alonso i Cerillo (4,1p) -equip titular- Lamariano (ps), Rudovic (3), Costa (4), Valero Rivera (3), Toth (2), Cacheda i Nando (2).

FC Barcelona Borges: Barrufet, Cristian Ugalde (2), Rutenka (5,1p), Oneto (1), Iker Romero, Igropulo (8,2p) i Rocas (1) -equip titular- Saric (ps), Víctor Tomás (5), Noddesbo (3), Garabaya (2), Hansen (3), Lozano i Aitor (4).

Parcial cada cinc minuts: 1-3, 2-7, 4-9, 6-11, 9-13, 9-13 (descans); 12-15, 16-20, 17-24, 19-28, 22-32 i 25-34.

Àrbitres: García Mosquera i Ríos Martín