17.04.2010 20:17

Tampoc se'ls resisteix el Huerta del Rey (30-33)

El FC Barcelona Borges ha guanyat al Pabellón Huerta del Rey el Pevafersa Valladolid per 30 a 33. Els blaugranes trenquen la ratxa d'onze victòries consecutives del conjunt local i segueixen amb la bona línia de resultats.

Els home de Xavi Pascual han fet una primera part extraordinària, però en el segon temps, un Valladolid molt més ofensiu ha aconseguit retallar distàncies fins a posar en perill la superioritat blaugrana. Finalment, s'ha fet justícia i el bon treball del primer temps s'ha fet valer.

Arrasen

Com ja és habitual, Juanín García ha estat l'home clau dels primers trenta minuts. Ell i el contracop s'han convertit en les armes d'un Barça perfectament posicionat en defensa i que estava trobant totes les opcions en atac. Això ha fet que en el minut onze el resultat fos de 2 a 7. A partir d'aquest moment ha tingut lloc una guerra d'extrems. Juanín i Tomás s'han apoderat del partit i han signat un parcial de 0 a 6 que ha obert l’escletxa fins als deu gols de diferència amb el 5 a 15.

Però els locals no s'han quedat de braços creuats i davant d'aquesta situació han reaccionat ràpidament amb set gols consecutius que han agafat el Barcelona completament desprevingut. Això ha estat quan faltaven dos minuts per al descans, al qual s'ha arribat amb un 12 a 17.

Rebelión local

El descans li ha anat massa bé al Pevafersa Valladolid que ha plantejat el partit amb més serietat i més contundència en totes les facetes del joc. L'atac blaugrana s'ha trobat amb seriosos problemes per finalitzar els seus llançaments. Amb això, els de Juan Carlos Pastor s'han col·locat a només un gol del Barça Borges en el minut vuit, amb un gol de Joan Bosco Rentero Delgado (19-20). Però les coses es posaven encara pitjor quan Havard Tvedten ha igualat el marcador amb el 24-24 quan quedaven catorze minuts per al final.

Juanín García seguia sent el guia blaugrana, a qui se li ha unit la força d'Iker Romero que ha donat tranquil·litat al seu equip amb el 27 a 29, amb el qual ha trencat la mínima diferència. El seu company, ha fet encara més ampli l'avantatge amb el 28 a 31. Tres gols a favor que s'han mantingut fins al final amb el 30 a 33.

PEVAFERSA VALLADOLID, 30
FC BARCELONA BORGES, 33

Pevafersa Valladolid (12+18): Sierra (Svensson, ps), Asier Antonio (-), Tvedten (7,1p), Hugo López (2), Ávila (1), Entrerríos (4), Bilbija (-), Eduard Fernández (5), Milosavljevic (2p), Gurbindo (2), Perales (3), Krivokapic (-) i Rentero (4,1p).

FC Barcelona Borges (17+16): Saric (Barrufet, ps), Noddesbo (7), Juanín García (10,4p), Víctor Tomás (4), Sarmiento (3), Nagy (3), Hansen (2), Jernemyr (-), Boldsen (-), Rutenka (2), Garabaya (1), Igropulo (-) i Romero (1).

Parcials: 1-2, 2-5, 3-8, 5-13, 9-15, 12-17; 14-19, 19-21, 23-23, 26-27, 28-30, 30-33.

Àrbitres: Martín Franco i Monroy Rodríguez.