14.04.2010 20:04

Un Veszprém reforçat visita el Palau

L'MKB Veszprém ha guanyat aquest dimarts el seu últim partit oficial abans de visitar a Palau Blaugrana per disputar els quarts de final de la Lliga de Campions. Els hongaresos han guanyat el Dunafer ES per 34 a 19.

Era el primer enfrontament de les semifinals de la seva competició nacional. El Veszprém no ha patit gaire per batre el seu rival. Els locals només han trigat 14 minuts a trencar el partit i, a partir d'aquest moment, ha anat tot rodat. Això suposa una injecció de moral abans d'afrontar l'important partit davant el Barça Borges.

A més, els hongaresos surten amb avantatge, ja que tindran 12 dies per preparar a consciència aquest xoc, i el FC Barcelona ha de disputar, entremig, diferents compromisos oficials a la Lliga Asobal.

Control absolut

Els primers minuts de partit han estat igualats. L'MKB Veszprém ha posat les cartes sobre la taula en el minut 14, amb un 3 a 0, i marcava les primeres diferències importants amb el 9 a 5. Nagy ha tornat a ajustar el marcador quan faltaven deu minuts per al descans (11-10), però el conjunt local ha respost amb cinc gols consecutius i que els posava amb sis gols d'avantatge (16-10). Poc després, ha acabat la primera meitat, amb un 17 a 13.

El segon temps ha estat dominat de principi a fi pels de casa. El Dunafer només ha estat capaç de marcar sis gols en 30 minuts, mentre que els gols del rival han arribat a dojo. Diversos parcials de 5-0 han deixat molt tocat l'equip, que no s'ha sabut refer en cap moment i ha anat perdent gas, a banda d'estar anímicament enfonsat.

MKB Veszprém KC, 34
DUNAFER ES, 19

MKB Veszprém KC: Nandor Fazekas - Thomas Ivanchuk (4), Zarko Sesum (1), Renato Sulic (6), Nikola Eklemovic (3), Mirsad Terzic (6), Greg Ivanchuk (4) - set inicial-Uros Vilovski (3 ), Gulyás Pere (1), Ivan Lapcevic (1), Evgeny Lushnikov, David Korazija (2), Perico Deixa, Carlos Pérez (3).

Dunaferr ES: Roland Miklos - Miss Kiss Zoltan, Gergen, Kopco Michal (5), José dur, Nagy Kornél (4), Laszlo ample 2 -set inicial- Szepesi, Stephen (2), Vladimir Kuzmichev (1), Gábor Németh, István Szepesi, Richard Bali Kurbely Laszlo (2), Rosta Nicolau (3), Daniel Repóth.

Parcials: 2-2, 7-5, 9-6, 12-10, 16-10, 17-13, 20-13, 27-15, 30-16, 33-18, 34-19.