FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.04.2010 17:56

Trenca motlles sota els pals

Verònica Díez


Amb la seva exhibició a la porteria davant el Reyno de Navarra San Antonio, Daniel Saric va trencar totes les seves estadístiques aconseguides fins ara. Amb 22 parades, va signar la seva millor marca de l'any.


De les 24 jornades que s'han jugat fins ara en l'Asobal, el blaugrana ha parat un total de 276 pilotes dels 671 llançaments rebuts. El jugador del Barça Borges ja es va convertir en el millor porter de la primera volta, i ara continua en la zona alta de la taula de tots els porters que conformen la llista. Un dels grans beneficiats d'aquesta gran actuació és Juanín García, que aprofita el saber fer del seu company per jugar al contraatac, a través del qual ha marcat un total de 31 gols, seguit de Víctor Tomàs amb 24 i Cristian Ugalde amb 20.

Es motiva davant les adversitats

Els grans reptes li agraden a Saric. Davant els equips de referència de la competició domèstica ho ha demostrat. En la jornada 19, davant el Ciudad Real, el component del FC Barcelona va aturar 13 pilotes, quatre menys que uns dies abans davant del Pevafersa Valladolid i del Reyno de Navarra San Antonio, davant els quals va evitar que en disset ocasions la pilota entrés a la xarxa. Contra l'Ademar, la xifra encara és més àmplia. Els lleonesos van sortir amb un empat del Palau, però van haver de veure-se-les amb Daniel Saric abans, que no va deixar que 20 dels seus llançaments entressin sota els tres pals. Però la palma se l'emporta la tercera jornada davant l'Alcobendas a Madrid. En aquell partit, el jugador va parar 21 pilotes.
Trenca motlles sota els pals
Saric contra Nikcevic
Entre rialles, Daniel Saric va comentar al finalitzar el partit que durant el partit havia tingut un "conflicte" amb Nikcevic. "Vaig aturar els seus tres primers llançaments i després ell em va ficar vuit de seguits. Vam tenir un petit conflicte, però vaig guanyar jo que li vaig parar el seu últim llançament", va explicar el porter del Barça Borges. Ahir es va veure a Saric gaudir encara que ell mateix va assegurar que no ho estava passant tan bé, ja que estaven patint massa.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana