FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

06.04.2010 22:58

Pascual: "L'equip demostra que té gana"

Verònica Díez


Fam de victòria és el que té segons Xavi Pascual el Barça Borges. El Barcelona no deixa de sorprendre i aquesta jornada ha superat al Reale Ademar de Lleó. Entrenador i jugadors estan satisfets i orgullosos amb el treball realitzat.


A més del tècnic blaugrana, la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat) també ha pogut parlar amb el capità de l'equip, David Barrufet, per mostrar les seves impressions després de la victòria davant l'Ademar per 27 a 33 i aquestes han estat les seves paraules:

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

"Estic molt content i orgullós de l'equip. Els meus jugadors han tingut una actitud excepcional. L'equip demostra que té gana. "

"Jo sempre espero el millor de l'equip. Des del primer moment hem marcat la línia i en l'inici del segon temps, com moltes vegades passa, el rival ha apretat. Hem pogut fer certs canvis i hem solucionat els problemes. "

"Quan anem a camp contrari sempre vols guanyar. És per això que aquest triomf no vol dir que la pista de l'Ademar ja no es complicada per nosaltres. "

"David ha estat perfecte, és el capità i sempre ajuda a l'equip en els moments que ho necessita. Juanín està en un moment de forma extraordinari i l’hem de cuidar. Però no només ells han estat bé. Els pivots han fet un bon joc, Beto Miralles ha marcat i ens ha ajudat molt a l'extrem dret, Rutenka ha pogut tenir més minuts després de la lesió. Estic molt content perquè veig una gran actitud per part dels meus jugadors. "

"No tenim només 14 jugadors, sinó que comptem amb 18 sèniors i alguns juniors que sempre ens ajuden. Cal donar als jugadors el que es mereixen. "

"El primer és el partit de divendres davant el San Antonio. Anem pas a pas i el que en aquests moments pensem és en guanyar aquest partit, que serà complicat. Després ja vindrà la Lliga de Campions. "
Pascual: “L'equip demostra que té gana“
David Barrufet (jugador FC Barcelona Borges)
"Estic molt content i orgullós de l'equip. Hem jugat molt bé contra un rival realment difícil. "

"En el segon temps, quan ells s'han acostat, hem seguit confiant i hem sabut mantenir el cap fred. Hem fet un partit seriós en defensa i en atac no hem perdut pilotes. "

"Avui era complicat guanyar, ho hem aconseguit i ara hem de continuar guanyant i millorar. Tots hem de sortir a cada partit concentrats i a fer les coses el millor possible. "

"Després de ser eliminats a la Copa d'Europa, l'Ademar no arribava en el seu millor moment anímic. Ha lluitat, però ha arribat un moment que ha vist que no podia i ho ha deixat. "


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana