18.03.2010 20:28

Lliçó d'handbol i a les semis (36-28)

Verònica Díez (Enviada especial)

El Barça Borges s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar el Logronyo per 36 a 28. Els blaugranes han donat una autèntica lliçó d'handbol i han deixat pràcticament resolta l'eliminatòria al descans.

Un cop més el Barcelona Borges ha demostrat el seu bon estat de forma i el que en un principi semblava que seria un partit complicat s'ha convertit en una autèntica desfilada blaugrana pel pavelló Fernando Argüelles d'Antequera. La porteria, el contraatac i la defensa han fet que això sigui possible. Víctor Tomàs ha estat escollit el jugador més valuós del partit; Daniel Saric, el millor porter, i Jesper Noddesbo ha estat el màxim golejador.

A cop de contraatac

Seriós, concentrat i contundent en totes les facetes del joc. Així ha sortit el FC Barcelona Borges al terreny de joc en aquests quarts de final de la Copa del Rei. El minut quatre ha marcat un abans i un després en el partit. Jesper Noddesbo i Víctor Tomàs s'han aliat i gràcies al bon treball de la porteria i la defensa han pogut córrer al contraatac. Amb tot això, els blaugranes han signat un 6 a 0 que deixava el Barça a cinc gols dels de la Rioja (7-2). El Logronyo s'ha estavellat contínuament amb el mur blaugrana i mentrestant els blaugranes no han donat treva a la porteria contrària. Ni les nombroses exclusions han deixat tocat els homes de Xavi Pascual.

Tomàs ha estat l'encarregat de marcar la màxima diferència del primer període amb el 15 a 7 i també al contraatac, després de robar una passada entre els jugadors del Naturhouse La Rioja. Al descans s'ha arribat amb un 18 a 11.

Es mantenen ferms

Les coses no han canviat en la represa. El Barça Borges ha seguit manant a la pista i el Logronyo no ha estat capaç ni de frenar els blaugranes ni de jugar còmodament. Els ajuts en atac per part dels jugadors del Barcelona i una defensa 6-0 hermètica han marcat les pautes d'aquest segon temps. El conjunt català s'ha mantingut ferm i no ha perdonat ni una sola pilota. Tothom ha aportat el seu granet de sorra.

Jesper Noddesbo, Albert Rocas i Juanín García han corregut des dels extrems; Oneto, que tornava a les pistes després de la seva lesió, ha defensat com ningú la zona central de l'àrea blaugrana; Saric i Gonzalo han estat impecables sota els pals i els laterals i centrals barcelonistes han estat letals des dels 9 metres. Un gran joc d'equip que ha portat el Barça a les semifinals del torneig.

Les diferències han anat augmentant fins als deu gols, quan Rocas ha fet el 29 a 19.