17.03.2010 23:49

Ciudad Real - Ademar, primera semifinal

El BM Ciudad Real i el Reale Ademar de Lleó són els primers semifinalistes de la Copa del Rei que s'està disputant a Antequera. Mentre els manxecs han guanyat el CAI (21-24), els lleonesos han fet el mateix amb el Valladolid (26-28).

Dos grans de la competició domèstica continuen en el torneig i a més tenen dos dies de descans per preparar el següent enfrontament. Tots dos equips han hagut de lluitar fins al final per decantar la balança a favor seu i és que tant el CAI Aragó com el Pevafersa Valladolid han donat guerra als seus contrincants i no han baixat les espases en cap moment.

La represa decideix

img_2825g.jpgL'equip de Talant Dusjhevaev ho ha passat molt malament per guanyar els saragossans. Ha estat el CAI el primer en marcar les normes del joc i amb un parcial de 3 a 0 i un altre de 2-0 gairebé consecutius ha deixat el marcador en 7 a 4 en el minut 13. Han sabut mantenir-se forts davant els manxecs, fins que han entrat en acció a la recta final del primer temps Abalo i Evdokimov, que han aconseguit portar al Ciudad Real al descans amb un 11 a 10, només un gol per sota del seu rival.

Un inici en tromba a la represa ha estat clau per al desenllaç final. Amb un 2 a 8, els de Castilla la Mancha s'han posat per davant en el marcador amb el 13 a 18. Pablo Hernández, porter del CAI Aragó, ha començat aleshores una autèntica exhibició sota pals i ha ajudat als seus companys ha aconseguir igualar el partit a deu minuts per al final (19-19). A partir d'aquest moment s'ha viscut un autèntic duel de titans que al final, i gràcies al gran encert del Ciudad Real en els últims instants, ha deixat que la plaça de semifinals sigui per als manxecs.

Tres minuts d'alta tensió

El segon partit dels quarts de final també ha estat d'alta tensió. El matx s'ha decidit en els tres últims minuts de joc.

L’enfrontament ha començat amb un Ademar connectat i que a poc a poc, amb Castresana i Buntic com a líders en atac, ha anat deixant al seu rival enrere. Als 16 minuts de partit les diferències eren de quatre gols (4-8). Aquesta avantatge s'ha mantingut fins a la recta final del primer període. Però llavors, els de Juan Carlos Pastor han reaccionat i han aconseguit col.locar-se a dos gols amb el 10 a 12. El remat final dels de Lleó ha estat més eficaç i han aconseguit tancar la primera part amb la màxima distància en aquests primers 30 minuts (10-15).

En l'inici de la segona part, els de Jordi Ribera han tornat a reforçar-se. Castresana marcava el 12-18 que deixava jugar amb més tranquil.litat als seus. Un cop més el Valladolid no ha permès que el seu contrincant trenqués el partit i s'ha tornat a apropar fins a deixar l'electrònic en 16 a 19. Però l'autèntic atac vallisoletà ha arribat a tres minuts per al final, quan el Valladolid empatava a 26 el partit. S'han viscut moments d'autèntica tensió, però finalment la sort ha caigut del costat lleonès.

Felicitats des de Antequera

Handbol_veient_futbol.JPGL'equip entrenat per Xavi Pascual s'ha concentrat aquesta nit a la cafeteria de l'Hotel Golf d'Antequera per veure el partit entre el FC Barcelona i l'Stuttgart. Tots han seguit amb emoció l'enfrontament i han celebrat els gols del primer equip blaugrana com si fossin els seus propis. Si avui són ells els que feliciten el Barça de Pep Guardiola, aquest dijous esperen ser ells els felicitats per seguir endavant en el torneig del KO.
El Ciudad Real ha decidit la classificació per a les semifinals en els últims minuts (Fotos: www.asobal.es)
Sessió matinal
El FC Barcelona Borges afronta aquest dijous (19.00 hores) els quarts de final de la Copa del Rei. Els blaugranes s'han entrenat aquest dimecres al Palau Blaugrana, però demà ho faran ja a Antequera. L'equip sap de la dificultat d'arribar a la següent eliminatòria i es preparen a consciència per batre el Naturhouse La Rioja.