13.03.2010 19:27

Golejada a Conca (29-37)

El Barça Borges ha guanyat el Conca 2016 per 29 a 37. Els blaugranes han golejat a domicili un rival trampa a la seva pista i tornen a Barcelona amb la seva última victòria a Asobal abans d'afrontar la Copa del Rei.

El FC Barcelona no ha patit en cap moment per desfer-se del seu contrincant. Des del minut u ha quedat clara la superioritat dels jugadors de Xavi Pascual. A la mitja part el resultat ja era de 15 a 19, massa ajustat pel que realment ha passat en aquests primers 30 minuts. El segon temps ha seguit el mateix guió, però amb més tranquil·litat per al Barça, que ha sentenciat un partit fàcil i que els manté en la segona plaça de la competició.

Només pressionen al final

El primer gol del partit ha estat a càrrec del conjunt local. Durant els primers compassos de joc el Conca ha aconseguit mantenir dins del partit, però en el minut quatre i gràcies a un 0-3 favorable als blaugranes, el FC Barcelona s'ha avançat per primera vegada al marcador. El Barça Borges ha agafat embranzida i de nou amb tres gols consecutius (min 9) ha obert la bretxa amb el 5 a 9. Però això no quedava aquí. La defensa visitant estava creant seriosos problemes als conquesos, que no trobaven la manera de marcar.

El contraatac s'ha convertit en la millor arma del Barcelona, que ha centrat el seu joc ofensiu en els seus extrems, Juanín (5) i Rocas (4). A tres minuts per arribar al descans el Conca 2016 ha acuitat i ha respost amb un parcial de 3 a 0 al seu contrincant, deixant d'aquesta manera el marcador en 14 a 17. Al final, un 15 a 19.

Mateix guió

La segona meitat ha començat amb un Conca agressiu en defensa. Però a poc a poc els de Castella-la Manxa han anat perdent força. Un 2 a 5 per començar i un electrònic que al minut 6 d'aquest segon període ja reflectia un 17 a 24, una diferència massa àmplia per als conquesos. Durant deu minuts s'ha mantingut la tranquil·litat a la pista i els dos equips han pogut participar del joc, però llavors ha aparegut Víctor Tomàs, que ha revolucionat el partit. Amb quatre gols seguits ha col·locat el seu equip a vuit gols (25-33) quan quedaven 11 minuts per al final.

El Conca 2016 ha vist perdudes totes les seves possibilitats i, encara que ha aguantat amb el cap aixecat a la pista, no ha pogut frenar el Barça. Els blaugranes han afrontat el final del matx amb més calma.

CONCA 2016, 29
FC BARCELONA BORGES, 37

Conca 2016: Héctor Tomás, Carvajal (1), Grosas (3p), Da Costa (3), David Mendoza (3), Nilsson (1), Markovic (5) –set inicial–, Bozic (ps), Sabonis, Maione (2), Rafa López (1), Paván (10), Pedro Rodríguez i Pérez Marne.

FC Barcelona Borges: Barrufet, Noddesbo (7), Juanín García (6), Nagy (2), Jermenyr, Hansen (3, 1p), Albert Rocas (8, 5p) –set inicial–, Pérez de Vargas (ps), Víctor Tomás (6), Demetrio Lozano (1), Dani Sarmiento (2), Ugalde, Iker Romero (2) i Álvaro Ruiz.

Àrbitres: Rodríguez Rodríguez i Fernández Fernández.

Parcials: 3-4, 5-9, 7-10, 10-14, 11-16, 15-19; 16-23, 19-25, 22-28, 25-33, 27-35, 29-37.